ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Τεμπέλης και εφησυχασμένος θεωρείται ο Ambrose από το WWE


Στο πρόσφατο Miz TV ο The Miz κατηγόρησε τον Ambrose πως αν και ταλαντούχος, είναι τεμπέλης. Τα λόγια του φαίνεται να απηχούν στους υπεύθυνους του WWE.


Δεν είναι μυστικό πως ο Ambrose δουλεύει πολύ. Συμμετείχε στα περισσότερα ματς τα τελευταία χρόνια (μαζί με house shows, events κλπ) και είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις του. Ωστόσο δεν έχει κάνει πεντάστερα ματς τύπου AJ Styles. Ο χαρακτήρας του απηχεί στο κοινό ως ένα σημείο. Δεν συμμετείχε σε πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές από τότε που έγινε singles superstar. Και αυτό το έχουν παρατηρήσει οι ιθύνοντες του WWE που περιμένουν περισσότερα.

Στο μικρόφωνο είναι πολύ καλός αλλά φαίνεται πως στο ρινγκ υστερεί αρκετά. Το πρόμο του Miz εναντίoν του αντικατόπτριζε την άποψη των αφεντικών που περιμένουν από τον Ambrose να κάνει κάτι σημαντικό για να προκαλέσει την τεράστια αντίδραση του κοινού.

Παρόμοια κατηγορία του είχε πει αυτοπροσώπως ο Stone Cold (και το επανέλαβε και ο Cena αργότερα σε ένα επεισόδιο στο SmackDown) στο ομώνυμο podcast όταν τον είχε καλεσμένο. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως αν και έχει τα ταλέντα και την ηθική του δουλευταρά, πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς και να μην μείνει επαναπαυσμένος σε ότι έχει καταφέρει. Αλλιώς δεν θα παραμείνει ζωντανός στις σκέψεις του κοινού

Item Reviewed: Τεμπέλης και εφησυχασμένος θεωρείται ο Ambrose από το WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top