ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Υψηλότερες ελπίδες για Corbin παρά για Strowman στο WWE


To WWE ψάχνει τα επόμενα αστέρια του και θέλει να τα χτίσει μέσα στο καλοκαίρι. Τα δύο μεγάλα ονόματα που βλέπουν όλοι είναι Baron Corbin και Braun Strowman.Φημολογείται πως μέσα στο καλοκαίρι θα πάρουν τεράστια push οι Strowman και Corbin για τοπ heels (κακοί) της εταιρίας. Για τον Braun Strowman έχει ήδη ξεκινήσει με τις απίστευτες καταστροφές του στο RAW και το προφανές σενάριο που τον θέλει να αναμετράται το καλοκαίρι (λογικά Ιούλιο στο PPV Bad Blood) με τον Brock Lesnar για τον τίτλο Universal.

Για τον Corbin όπως αναφέραμε φαίνεται πως θα αναμετρηθεί με τον Randy Orton πιθανότατα στο SummerSlam ή μπορεί και νωρίτερα. Ο σκοπός του push αυτού είναι να πάρει εμπειρίες ο Corbin και να εξελιχθεί περισσότερο ωστόσο δεν φαίνεται πως θα κερδίσει το WWE Championship.

Η πραγματική είδηση ωστόσο είναι πως οι ιθύνοντες του WWE έχουν περισσότερες ελπίδες και έχουν σε περισσότερη εκτίμηση τον Corbin παρά για τον Strowman. Μακροχρόνια φαίνεται πως θα βγει μεγαλύτερο ταλέντο και για αυτό το λόγο θέλουν να επενδύσουν αρκετά.

Item Reviewed: Υψηλότερες ελπίδες για Corbin παρά για Strowman στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top