ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Όταν Edge και John Morrison αντέδρασαν στο bullying του JBL


Οι πρώην σούπερσταρ του WWE, Ken Anderson και Shawn Daivari εμφανίστηκαν στο podcast "Pancakes and Powerslams" και ανέλυσαν την όλη ιστορία για το περιβόητο bullying του JBL.

Ο Anderson και ο Daivari είναι της άποψης πως ένα ποσοστό των παλαιστών είναι πολύ ευαίσθητοι και πως πρέπει να σταθούν στα πόδια τους και να το αντιμετωπίσουν.

Αυτά είπε ο πρώην Mr Kennedy για το ζήτημα:

"Διάβασα κάπου ότι έλεγε στον Justin Roberts να πάει να πεθάνει, καθημερινά. Έλεγε τέτοια πράγματα, όμως την στιγμή που κάποιος του αντιμιλήσει ή του κολλήσει, το κόβει και δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν λέω ότι είναι σωστός ο τρόπος του, όμως την σήμερον ημέρα πολλοί άνθρωποι είναι ευαίσθητοι πάνω σε αυτό το θέμα."

Επίσης ο Anderson έδωσε παραδείγματα, τύπου Edge και John Morrison που τον αντιμετώπισαν στα ίσα:

"Ο Paul Heyman μου είπε μια ιστορία για τον JBL πως πείραζε τον νέο στην εταιρεία Edge στο λεωφορείο. Ο JBL κρατούσε μια μπύρα στο χέρι. Ο Edge σηκώθηκε και του πέταξε την μπύρα από το χέρι και του είπε 'πάμε τώρα όπως είσαι γιατί έχω κουραστεί.' Από τότε δεν τον πείραξε ξανά."

"Το ίδιο και ο John Morrison. Δεν του είχε αρέσει ο τρόπος που πανηγύρισαν τους τίτλους με τον Miz και ο John τον έπιασε και του είπε να κοιτάει τη δουλειά του. Παραλίγο να πιαστούν."

Με την σειρά του ο Daivari διηγήθηκε την δικιά του προσωπική εμπειρία:

"Ο JBL ήρθε στα παρασκήνια και με επέλεξε ως στόχο. Κάποια άτομα δεν έβλεπαν τον αγώνα του στο main event και λέει ' Ο Shawn Daivari δεν χρειάζεται να δει το main event. Ξέρει τα πάντα για όλα στην πάλη. Δεν χρειάζεται να το δει. Είναι καλός, το έχει.' και εγώ είπα 'Όχι, κάνεις τον ίδιο αγώνα 17 βραδιές συνεχόμενες. Μπορώ να σου πω τι κινήσεις έκανες, τι συνέβη, πως ξεσήκωσες το κοινό. Το έχω δει. Δεν χρειάζεται να το δω απόψε.'"
Item Reviewed: Όταν Edge και John Morrison αντέδρασαν στο bullying του JBL Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top