ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Νέο gimmick για την Lana;


Από το 2014 όταν και πρωτοεμφανίστηκε στο WWE μέχρι και σήμερα η Lana έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στο main ρόστερ του promotion, καθώς τον υπόλοιπο καιρό την βλέπουμε δίπλα από το ρινγκ στο πλευρό του Rusev.


Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι ιθύνοντες της εταιρίας θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο με εκείνη αυτό το χρονικό διάστημα, στο οποίο ο Rusev απουσιάζει εξαιτίας τραυματισμού.

Την προηγούμενη Παρασκευή η Lana εμφανίστηκε σε house show του NXT στη Florida και αγωνίστηκε κόντρα στην Liv Morgan. Πριν από το αγώνα μάλιστα είχε ένα αρκετά θεαματικό entrance κατά τη διάρκεια του οποίου χόρεψε πάνω σε καρέκλα, κάτι που σίγουρα θα της θύμισε το παρελθόν της, καθώς υπήρξε για χρόνια επαγγελματίας χορεύτρια.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Νέο gimmick για την Lana; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top