ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Hall of Fame 2017: One man show από τον Kurt Angle!


Μεγάλες και συγκινητικές στιγμές στο 2017 Hall of Fame με τον Kurt Angle να προσφέρει άφθονο γέλιο. Λίγες εκπλήξεις αλλά πολλές στιγμές με βαρυσήμαντα λόγια και λόγους με νόημα. Το κοινό ήταν θορυβώδες και έκανε την γνώμη του αισθητή.

Το σόου ξεκινάει με τον παρουσιαστή Jerry Lawler να φέρνει στην σκηνή τον Eric Bischoff για την εισαγωγή του Diamond Dallas Page. Ο Bischoff ευχαρίστησε θερμά τον Dusty Rhodes που δεν είναι πια μαζί μας για την καριέρα του. Ανέφερε πως αν και είχε εμπλακεί σε καβγά με τον DDP, παρόλα αυτά όταν είχε έρθει για δουλειά στο WCW και ο DDP δούλευε ήδη εκεί, δεν ανέφερε στους ιθύνοντες πως είχανε μαλώσει, αντίθετα τον βοήθησε στα πάντα. Για αυτό τον λόγο του είναι ευγνώμων.
Ο DDP από την μεριά του ευχαρίστησε τους πάντες, είπε μια ωραία ιστορία για τον Randy Savage και μίλησε για την καριέρα του και πως την ξεκίνησε τόσο αργά, στην ηλικία των 35. Αν και δεν τον πίστευε κανείς δεν τα παράτησε και κατάφερε να γίνει 3 φορές πρωταθλητής. Πολλά ευχαριστώ και από αυτόν για τον Dusty.

Συνέχεια είχε ο Jim Cornette για την εισαγωγή του Rock and Roll Express. Αρκετά αστεία για την ηλικία τους και πως ήταν αστέρες με εκτενή αναφορά στην αντιπαλότητα με τους Midnight Express. Ο Cornette χαίρεται που ήταν μέρος τους και τους θαυμάζει για αυτό που συνεχίζουν και κάνουν.
Οι Rock and Roll βγήκαν έξω, μπέρδεψαν τα χαρτιά τους αλλά η χημεία τους δεν χάλασε καθόλου. Ωραίες ατάκες και από τους δύο. Ευχαρίστησαν μεταξύ άλλων τον Jim Ross, τον Rick Flair και τον Michael Hayes. Ο Ricky Morton στο τέλος λύγισε και είπε πως ο Tag team partner του είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή του με δάκρυα εμφανή στα μάτια του. Αγκαλιάστηκαν και έπαιξε η μουσική τους.

Ο Ricky Steamboat εισήγαγε τον Rick Rude, κάνοντας λόγο για την τεράστια σωματική του δύναμη και την ψυχολογία που χρησιμοποιούσε μέσα στο ρινγκ.
Για την παραλαβή του δαχτυλιδιού ήρθε ο γιος του Rick Rude και ξεκίνησε να προσβάλλει το κοινό όπως ο πατέρας του με το κοινό να ξεσπάει σε γέλια. Ο πατέρας του δούλεψε σκληρά για να μην χρειαστεί τα παιδιά του να ζοριστούν όπως εκείνος και είπε πως τα κατάφερε καθώς όλα του τα παιδιά έχουν πετύχει σημαντικά στη ζωή τους.

Η Natalya είχε σειρά και μίλησε για την φίλη της Beth Phoenix. Έκανε λόγο για τον χαρακτήρα της Beth και πως στόχος της ήταν να ανυψώσει τις υπόλοιπες γυναίκες στο ρόστερ. Την αποκάλεσε καλύτερη της φίλη και αδερφή.
Η Beth εμφανίστηκε συγκινημένη και ευχαρίστησε πολλές γυναίκες του γυναικείου ρόστερ που την βοήθησαν στα πάντα. Ειδική αναφορά έκανε στις Mickie James, Candice Michelle και Eve Torres. Ειδική αναφορά έκανε στον Santino Marella και την τρελή πορεία που είχαν μαζί με τους ανεστραμμένους ρόλους τους. Κάπου εκεί ευχαρίστησε τον Edge με ειδική παρουσίαση καθώς εμφανίστηκε ο Tony Chimel (πρώην εκφωνητής) και παρουσίασε τον Edge με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και τόσο ο Edge όσο και το κοινό λύθηκαν στα γέλια. Τον ευχαρίστησε για τα πάντα και το κοινό για την αποδοχή τους.

Σειρά είχε το Warrior Award και ο Eric LeGrand ευχαρίστησε τον Θεό και τον Triple H που τον έφερε στο WWE. Έκανε αναφορές στο WWE και τι έβλεπε όταν ήταν μικρός και το μήνυμα του ήταν να μην τα παρατάει κανείς, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα.

Ο JBL και ο Ron Simmons ήρθαν να εισάγουν τον Teddy Long αλλά αμέσως άρχισαν να τον αποκαλούν τσιγκούνη και έλεγαν ιστορίες για το πως δεν πλήρωνε τίποτα. Όταν μίλησαν σοβαρά αναφέρθηκαν πως ο Teddy πάλεψε σε περιοχές με έντονο ρατσισμό και παρόλα αυτά δεν τα παράτησε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους. Τον αποκάλεσαν γέρο και μετά πάλι τσιγκούνη και τον παρουσίασαν στο κοινό.
Ο Teddy βγήκε έξω και αμέσως άρχισε τον χαρακτηριστικό χορό του, Παραδέχθηκε ότι είναι τσιγκούνης και μίλησε για την καριέρα του και πως ξεκίνησε χωρίς να παίρνει λεφτά. Ευχαρίστησε την οικογένεια McMahon, τους Fans και την οικογένεια του, ειδικότερα την γυναίκα του. Μετά ανέφερε πως αν οι JBL & Simmons λένε πως τους χρωστάει λεφτά τότε θα τους βάλει σε έναν αγώνα Tag Team με το κοινό να ξεσπάει. Είπε ξέρει ότι ο Simmons έχει αποσυρθεί οπότε ο JBL θα παίξει one on one με τον... Undertaker και το κοινό πάλι γέλασε και φώναζε ρυθμικά το όνομα του.

Τέλος, στο... ''main event'', ο Cena παρουσίασε τον Kurt Angle ως κάποιον με υπέροχη προσωπικότητα και τρελές ικανότητες στο ρινγκ.
Ο Kurt έδωσε ρεσιτάλ θυμίζοντας μας όλες τις αστείες του στιγμές καθώς τις παρουσίασε ξανά με το κοινό να δείχνει πόσο έλειψε σε όλους μας φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του. Το νόημα ήταν να δείξει στα νέα ταλέντα πως πρέπει να πάρουν ρίσκα με την προσωπικότητα τους και δεν πειράζει να φανούν και λίγο γελοίοι. Στο τέλος γιόρτασε την εισαγωγή του με 2 μπουκάλια.. γάλα και έκλεισε το σόου!

Item Reviewed: Hall of Fame 2017: One man show από τον Kurt Angle! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top