ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Ο Hornswoggle εξηγεί πως κρύβονται οι σούπερσταρς κάτω από το ρινγκ


Σε μία συνέντευξη με το Sports Illustrated, ο πρώην WWE σούπερσταρ Hornswoggle, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο οι παλαιστές μπαίνουν κάτω από το ρινγκ και περίμενουν πότε θα εμφανιστούν.

Ο King of Small Style μίλησε επίσης και για άλλα θέματα, όπως οι καλύτεροί του φίλοι στην εταιρεία, αγαπημένο σενάριο και φυσικά το γνωστό κόλπο με το ρινγκ.

Αναφερόμενος στο κόλπο με το ρινγκ, ο 30χρονος παλαιστής τόνισε πως στο WWE αυτό, είναι απλά μία ακόμη ρουτίνα:

"Όταν είναι να μπω κάτω από το ρινγκ, προτιμώ να το κάνω πριν ανοίξουν οι πόρτες αλλιώς θα κολλήσω στο σκοτάδι. Υπήρχαν φορές που ήμουν κάτω από το ρινγκ πάνω από 6 ώρες γιατί δεν θα δούλευε εάν προσπαθούσαν να με βάλουν αργότερα. Ντυνόμουν εκεί κάτω, είχα πολλά νερά και συνήθως έφερνα το κινητό μου ή το PSP. Ευτυχώς ποτέ δεν μου έτυχε κάτι επείγον όσο αφορά την τουαλέτα."

Όσο για την παρέα του στα ταξίδια, χαρακτήρισε τους Kofi Kingston και Curt Hawkins ως τους καλύτερους φίλους που είχε ποτέ στην επαγγελματική πάλη.

Στο θέμα σεναρίων που να υπήρχε και η δικιά του συμμετοχή, ο Hornswoggle δήλωσε πως το gimmick του Anonymous Raw General Manager ήταν με διαφορά το αγαπημένο του.


Item Reviewed: Ο Hornswoggle εξηγεί πως κρύβονται οι σούπερσταρς κάτω από το ρινγκ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top