ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Impact Wrestling 20/4/2017: Πέμπτη φορά πρωταθλητής ο Low Ki


O Low Ki επέστρεψε στο Impact και κατέκτησε το X-Division Championship για πέμπτη φορά στην καριέρα του. Έριξε γροθιά στον Josh Matthews ο Jeremy Borash. Στέρησε τον παγκόσμιο τίτλο στον James Storm ο EC3.


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους LAX να υπερασπίζονται με επιτυχία το Impact Wrestling World Tag Team Championship κόντρα στους Joe Coleman και Jake Holms. Μετά τον αγώνα ο Konnan είπε ότι οι LAX ήρθαν να κατακτήσουν τα πάντα. Η Decay τους διέκοψε κι οι δύο ομάδες άρχισαν να πλακώνονται μέχρι να έρθουν οι security.

H Karren Jarrett ανακοίνωσε την συγχώνευση του Impact Wrestling με το GFW και παρουσίασε τους αγώνες της βραδιάς. Ο Sonjay Dutt επέστρεψε και ζήτησε ο αγώνας για το X-Division Championship να γίνει Triple Threat με αυτόν μέσα και να γίνει main event. O Andrew Everett τον διέκοψε και είπε ότι αυτός θα κερδίσει τον τίτλο. Ο πρωταθλητής Trevor Lee και ο Shane Helms παρενέβησαν και ο Helms είπε ότι αυτός αποφασίζει τι γίνεται στην X-Division. O Bruce Prichard διαφώνησε και είπε ότι τελικά ο τίτλος θα τεθεί υπό διεκδίκηση στο main event και ο αγώνας θα είναι Six Way. O Helms και ο Lee επιτέθηκαν στον Dutt και τον Everett αλλά οι διεκδικητές απέκρουσαν την επίθεση.

Κράτησε στην κατοχή της το Knockouts' Championship η Rosemary κερδίζοντας την ODB με το Red Wedding.

O Kongo Kong έδωσε τον πρώτο του αγώνα και κέρδισε πολύ εύκολα τον Chris Sylvio.

O Lashley μπήκε με τον Josh Matthews στο πλευρό του για τον αγώνα με τον James Storm, ενώ ο EC3 παρακολούθησε τον αγώνα από το ringside. O διαιτητής χτύπησε κατά λάθος και ο Storm πήρε μπουκάλι μπύρας για να χτυπήσει τον Lashley. O EC3 του το πήρε από το χέρι και τον χτύπησε με αυτό στο κεφάλι. Ο Lashley βρήκε την ευκαιρία και κέρδισε με spear για να παραμείνει Impact Wrestling World Heavyweight Champion.

O Moose δέχτηκε επίθεση ενώ έδινε συνέντευξη από τον Davey Richards.

Στο main event για το X-Division Championship ο Trevor Lee υπερασπίστηκε τον τίτλο κόντρα στους Sonjay Dutt, Andrew Everett, Suicide, Dezmond Xavier που έκανε ντεμπούτο και Low Ki που επέστρεψε. Ο Low Ki ήταν αυτός που πήρε τη νίκη και κατέκτησε τον τίτλο για πέμπτη φορά στην καριέρα του. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του νέου πρωταθλητή ο Jeremy Borash τσακώθηκε με τον Josh Matthews στο τραπέζι των σχολιαστών και του έριξε γροθιά.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 20/4/2017

- Οι LAX κέρδισαν τους Joe Coleman & Jake Holms (παρέμειναν Impact Wrestling World Tag Team Champions)
- H Rosemary κέρδισε την ODB (παρέμεινε Knockouts' Champion)
- O Kongo Kong κέρδισε τον Chris Sylvio
- O Lashley κέρδισε τον James Storm (παρέμεινε Impact Wrestling World Heavyweight Champion)
- Ο Low Ki κέρδισε τους Trevor Lee, Andrew Everett, Suicide, Sonjay Dutt και Dezmond Xavier (νέος X-Division Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 20/4/2017: Πέμπτη φορά πρωταθλητής ο Low Ki Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top