ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Impact Wrestling 27/4/2017: Η βία ευνοεί τους LAX


Οι LAX υπερασπίστηκαν το Impact Wrestling World Tag Team Championship σε ένα βίαιο main event και επικράτησαν. Κόστισε το Grand Championship στον Davey Richards ο Eddie Edwards. Ντεμπούτο για Matt Sydal και Veterans Of War.


Ο Josh Matthews εμφανίστηκε μαζί με δικηγόρους και ανακοίνωσε στον Jeremy Borash ότι αφαιρέθηκε από την θέση του σχολιαστή λόγω της επίθεσής του στον Matthews στο προηγούμενο επεισόδιο. Ο Borash αποχώρησε κι ο Matthews πήρε τη θέση του.

Ο Matt Sydal έκανε το ντεμπούτο του στο Impact κόντρα στον Trevor Lee. O πρώην superstar του WWE (Evan Bourne), του ROH και του NJPW κέρδισε με Shooting Star Press.

Ο EC3 απαίτησε σεβασμό και μίλησε υποτιμητικά για τον James Storm. O Storm τον προκάλεσε να τα βάλει μαζί του στο ρινγκ. Ο EC3 ανταποκρίθηκε κι οι δύο άρχισαν να ανταλλάσσουν χτυπήματα, με τον EC3 να φεύγει όρθιος από τη μάχη.

Για πρώτη φορά το GFW Women's Championship διεκδικήθηκε στο Impact. H πρωταθλήτρια Christina Von Eeree κράτησε τον τίτλο κόντρα στην Ava Storie.

O Eddie Edwards κατέστρεψε τις ελπίδες του Davey Richards να κατακτήσει το Grand Championship του Moose. O Richards δέχτηκε επίθεση από τον Edwards στον τρίτο γύρο ενώ βρισκόταν κοντά στη νίκη. Οι security απώθησαν τον Edwards αλλά ο Richards τις έφαγε και από δύο φίλους του Moose από το NFL.

O Swoggle πήρε τα χαρτιά του Rockstar Spud και τα έσκισε. Ο Spud του έβγαλε το σορτσάκι, ο Swoggle έμεινε με το εσώρουχο και έτρεξε ντροπιασμένος για τα παρασκήνια.

O Kongo Kong κέρδισε πολύ εύκολα με splash από το πάνω σκοινί τον Matt Sigmon στο ντεμπούτο του.

Οι Veterans Of War έκαναν το ντεμπούτο τους στο Impact σαν ομάδα και πήραν τη νίκη ενάντια στους Fallah Bahh και Mario Bokara. O Mayweather πήρε το μικρόφωνο μετά τον αγώνα και είπε ότι ήρθαν για τους ομαδικούς τίτλους του Impact Wrestling.

O Swoggle επιτέθηκε στον Rockstar Spud με σφυρί κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος.

Η Decay διεκδίκησε το Impact Wrestling World Tag Team Championship των LAX αλλά δεν τα κατάφερε. Οι Λατίνοι κράτησαν τους τίτλους τους περνώντας τον Crazzy Steve από τραπέζι που είχε πάνω του καρφιά.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 27/4/2017

- O Matt Sydal κέρδισε τον Trevor Lee
- H Christina Von Eeree κέρδισε την Ava Storie (παρέμεινε GFW Women's Champion)
- Ο Davey Richards κέρδισε τον Moose με DQ (ο Moose παρέμεινε Grand Champion)
- Ο Kongo Kong κέρδισε τον Matt Sigmon
- Οι Veterans Of War κέρδισαν τους Fallah Bahh & Mario Bokara
- Οι LAX κέρδισαν την Decay (παρέμειναν Impact Wrestling World Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 27/4/2017: Η βία ευνοεί τους LAX Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top