ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Impact Wrestling 30/3/2017: Νέοι, κυρίαρχοι πρωταθλητές!


Νέοι πρωταθλητές Tag Team οι LAX με απόλυτη κυριαρχία, συνεχίζει η κόντρα του Matthews με τον Borash, αμφισβήτηση σχετικά με το Grand Championship. Ξύλο μεταξύ όλων των Knockouts.


Το σόου ξεκινάει με μια συνέλευση backstage που συμμετέχουν οι Josh Matthews, Jeremy Borash με τους Dutch Mantel και Bruce Prichard. Συζητάνε για το τι θα κάνουνε με τους Davey Richards και Eddy Edwards. Τους διακόπτει η Karren Jarett και ζητάει να έχει συνάντηση στο ρινγκ με την Sienna και φεύγει. Στο δωμάτιο συνεχίζονται οι εντάσεις.

Στο ρινγκ η Karren λέει στην Sienna πως της θυμίζει τον εαυτό της και της δίνει 15 δευτερόλεπτα να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες. Τους διακόπτει ο KM που συστήνεται και ζητάει την Karren να ζητήσει συγγνώμη από την Sienna καθώς είναι ξαδέρφια. Αυτή τη φορά μετράει αυτός αντίστροφα αλλά για να σώσουν την κατάσταση έρχονται οι Sutter & Allie και γίνεται ματς μεταξύ των ανδρών για αργότερα.

Στην κατηγορία X Division σε ένα γρήγορο ματς με ωραία σποτ, ο Andrew Everett πήρε τη νίκη με roll up εναντίον του DJ Z. Τους πανηγυρισμούς διέκοψαν ο Shane Helms με τον πρωταθλητή, Trevor Lee. Ο Helms λέει πως αν συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, τότε ο Everett θα πάρει μια μεγάλη ευκαιρία.

Η Rosemary βρίσκεται στο ρινγκ και μιλάει για το πως συνταξιοδότησε την Gail Kim και διέλυσε τις ελπίδες της Sienna και την προσωπική ζωή της Brandi. Καμία δεν είναι άξια για τον τίτλο της μέχρι που την διακόπτει η ODB. Η Rosemary δεν θέλει να ακούσει και πάει να φύγει αλλά την σταματάνε οι υπόλοιπες Knockouts. Εκεί αρκετές λένε πως αξίζουν title ματς μέχρι που ξεσπάει καβγάς.

Μετά τις διαφημίσεις υπάρχει λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του Borash και του Matthews με τον τελευταίο να προτείνει να πάνε αντίπαλοι με ομάδες αλλά ο Borash αρνείται.

Ο EC3 βρίσκεται στο ρινγκ και μιλάει πως πρέπει να γυρίσει στον παλιό του εαυτό. Αναφέρει μερικά μεγάλα ονόματα μέχρι που τον διακόπτει ο James Storm, λέγοντας πως δεν άκουσε το όνομα του. Ο EC3 λέει επειδή ανέφερε μόνο πολλαπλά παγκόσμιους πρωταθλητές. Ο Storm παίρνει το λόγο και αναφέρει τις φορές που βρισκόταν στην εταιρία από παλιά ενώ ο EC3 έλειπε. Ο EC3 λέει πως τον σέβεται απόλυτα και τον επόμενο διεκδικητή του Lashley πρέπει να τον διαλέξει τον κοινό.

Το ματς για το Grand Championship έληξε με διαχωρισμένη απόφαση από τους κριτές με την νίκη να πηγαίνει στον Moose για έναν πόντο και τον Cody Rhodes να δείχνει θυμωμένος. Ο Matthews υποστηρίζει ότι οι κριτές κάνανε λάθος.

Ο KM νίκησε τον Sutter αφού του αποσπάστηκε η προσοχή από τις γυναίκες έξω από το ρινγκ. Μετά το ματς ο καβγάς συνεχίστηκε με τους Sutter & Allie να καθαρίζουν το ρινγκ. Στο τέλος εμφανίστηκε μια τρελαμένη Laurel Van Ness, ακόμα στο νυφικό της, τσιρίζοντας και κρατώντας μια σαμπάνια.

Στο 4 way ματς για τα Tag Team Titles μεταξύ των Decay, Reno Scum, LAX και Laredo Kid & Garza Jr υπήρξε τρελή δράση. Οι LAX εντυπωσίασαν καθώς διέλυσαν τις υπόλοιπες ομάδες και με το blockbuster powerbomb πήρανε την νίκη σε μια άξια νίκη που ήταν κυρίαρχοι.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 30/3/2017:

-Ο Andrew Everett νίκησε τον DJ Z
-Ο Moose νίκησε τον Cody Rhodes και κράτησε το Grand Championship
-Ο KM νίκησε τον Sutter
-Οι LAX νίκησαν τους Decay, Reno Scum και Laredo Kid & Garza Jr και είναι οι νέοι TNA Tag Team Champions

Item Reviewed: Impact Wrestling 30/3/2017: Νέοι, κυρίαρχοι πρωταθλητές! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top