ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Impact Wrestling 6/4/2017: Η κόντρα των σχολιαστών


Ο Josh Matthews και ο Jeremy Borash θα λύσουν τις διαφορές τους βάζοντας δύο ομάδες να παλέψουν. Επέστρεψαν Matt Morgan και Chris Adonis. Επικράτησε του Eddie Edwards ο Davey Richards. Πρώτη διεκδικήτρια η ODB.


Ο αγώνας του Eli Drake με τον Caleb Konley άνοιξε το επεισόδιο. Ο Tyrus έπαιξε καθοριστικό ρόλο βοηθώντας τον Drake να κερδίσει αποσπώντας την προσοχή του Konley.

Ο Josh Matthews και ο Jeremy Borash άρχισαν να τσακώνονται στο τραπέζι των σχολιαστών. Ο Bruce Prichard τους έβαλε να διαλέξουν ο καθένας μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες στο επόμενο επεισόδιο, για να λυθεί μια και καλή το θέμα.

Οι Knockouts πάλεψαν σε Gauntlet Battle Royal για τη θέση πρώτης διεκδικήτριας του τίτλου. Η Madison Rayne και η ODB έμειναν τελευταίες, με την ODB να παίρνει τη νίκη.

Ο James Storm εμφανίστηκε ξανά ως 'Cowboy' και είπε ότι από εδώ και πέρα θα είναι ο εαυτός του. Οι πρώην παρτενέρ του στους DCC, Kingston και Bram, τον διέκοψαν και ο Kingston τσακώθηκε μαζί του. Ο Storm τον χτύπησε με Last Call. O Bram δίστασε για λίγο αλλά επιτέθηκε και αυτός στον Storm και δέχτηκε επίσης Last Call.

O Andrew Everrett αντιμετώπισε τους Marshae Rockett και Suicide σε Triple Threat και κέρδισε με Shooting Star Press στον Rockett.

O Eddie Edwards και ο Davey Richards πάλεψαν σκληρά σε Last Man Standing Match. Ο Richards έδεσε μια αλυσίδα στο πόδι του για να χτυπήσει τον Edwards αλλά δίστασε. Η Angelina Love του είπε να το κάνει γι' αυτήν και το έκανε. Ο Edwards δεν κατάφερε να σηκωθεί πριν φτάσει ο διαιτητής στο 10.

Οι LAX γιόρτασαν την κατάκτηση των ομαδικών τίτλων πίνοντας σε club.

Ο Alberto El Patron κέρδισε τον Tom Bowling και προκάλεσε τον Lashley.

Ο Josh Matthews και ο Jeremy Borash διάλεξαν τις ομάδες τους. Ο Matthews διάλεξε τους Lashley, Bram, Eli Drake και Tyrus. Ο Jeremy Borash έφερε πίσω στο Impact τον Chris Adonis και τον Matt Morgan μαζί με τον Alberto El Patron. Το τέταρτο μέλος δεν αποκαλύφθηκε.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 6/4/2017

- Ο Eli Drake κέρδισε τον Caleb Konley
- H ODB κέρδισε το Gauntlet Battle Royal
- O Davey Richards κέρδισε τον Eddie Edwards
- Ο Alberto El Patron κέρδισε τον Tom Bowling

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 6/4/2017: Η κόντρα των σχολιαστών Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top