ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Jinder Mahal: Ποιος ο λόγος για το push;


Στο τελευταίο επεισόδιο του Smackdown Live ο Jinder Mahal πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του και εξασφάλισε αγώνα εναντίον του Randy Orton στο Backlash για το WWE Championship.


Το αποτέλεσμα αυτό σαφέστατα ξάφνιασε το WWE Universe και έγειρε φυσιολογικά ερωτήματα σχετικά με την απόφαση του promotion να δώσει μία τόσο μεγάλη ευκαιρία στον μέχρι πρότινος jobber.

Τελικά η απάντηση στα ερωτήματα των fans ήταν μάλλον η πιο ρεαλιστική που θα μπορούσε να έρθει και έχει φυσικά να κάνει με την προσπάθεια προώθησης της εταιρίας στην Ινδία, χώρα καταγωγής του Mahal. 

To WWE έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην αγορά της Ινδίας και για το θέμα αυτό μίλησε ο Ed Wells, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρίας σημειώνοντας τα ακόλουθα:

«Η Ινδία είναι το κλειδί προκειμένου να εξαπλωθεί το WWE σε όλο τον πλανήτη και η εταιρία είναι υποχρεωμένη να δώσει έμφαση στην παρουσία της στη συγκεκριμένη χώρα».

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Jinder Mahal: Ποιος ο λόγος για το push; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top