ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Η συγκινητική στιγμή μεταξύ JR και Undertaker στα παρασκήνια της WM 33


Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Jim Ross αποκάλυψε πως στην Wrestlemania 33 συνάντησε τον Undertaker πίσω στα παρασκήνια πριν εκφωνήσει τον τελευταίο του αγώνα. Ακόμα και μετά τον αγώνα οι δυο τους μοιράστηκαν μια συγκινητική στιγμή.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Jim Ross είναι Hall of Famer στοWWE και ένας από τους σπουδαιότερους σχολιαστές στην ιστορία της επαγγελματικής πάλης.

Συγκεκριμένα ο Taker ζήτησε προσωπικά από τον Vince McMahon να φέρει πίσω τον JR για τον τελευταίο του αγώνα. Ο Ross είπε πως ήταν η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσαν να του κάνουν:

"Όταν ο Undertaker βοήθησε να με διευκολύνει ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα που έχω λάβει στην πάλη. Έχω λάβει μέρος σε 3 Hall of Fame αλλά δεν πιάνουν μία σε σύγκριση με το να θέλει ένας τέτοιος θρύλος να με φέρει πίσω, είτε είχα συμβόλαιο είτε όχι, να λάβω μέρος στην ομάδα σχολιασμού. Ήταν μια πολύ συγκινητική μέρα."

Ο Ross μίλησε επίσης για την συνάντηση που είχε με τον Undertaker στο RV του ώρες πριν την Wrestlemania:

"Πήγα στο RV του όταν έφτασα ώρες πριν ξεκινήσουμε. Είχαμε μία πολύ καλή προσωπική συζήτηση. Μαζί πάμε πολύ πίσω, ακόμα πιο πίσω στις μέρες του WCW. Τον βοήθησα να μπει στο WCW από το World Class Championship Wrestling."

Ύστερα μίλησε για την συνάντηση που είχαν μετά την ήττα του στα χέρια του Roman Reigns και την συγκίνηση που τον κατέβαλε:

"Είχαμε μια ωραία κουβέντα μετά τον αγώνα και μία μεγάλη αγκαλιά. Εγώ έκλαψα, αυτός δεν ήθελε, ωστόσο μπορεί να του ξέφυγε ένα δάκρυ. Ήταν πολύ συναισθηματική η όλη στιγμή για εκείνον και δεν ήθελα να του το χαλάσω. Δεν ήταν για μένα, όλα ήταν για εκείνον."

Τέλος ο JR ευχαρίστησε και τον Vince McMahon για την ευκαιρία:

"Μου είπαν ότι ο Mark και ο Vince συνεργάστηκαν και μίλησαν γι' αυτό. Ο Mark έκανε μια πρόταση, ο Vince το σκέφτηκε και το θεώρησε καλή ιδέα. Κοίτα, υπάρχει μόνος ένας καπετάνιος στο πλοίο και τα χρωστάω όλα στον Vince γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα γινόταν τίποτα από αυτά. Τους ευχαριστώ πολύ και τους δύο, ήταν μεγάλη μου τιμή."

Item Reviewed: Η συγκινητική στιγμή μεταξύ JR και Undertaker στα παρασκήνια της WM 33 Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top