ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Ο Justin Roberts μιλάει για bullying στα παρασκήνια, Vince και Undertaker


Ο πρώην εκφωνητής του WWE, Justin Roberts πρόσφατα πραγματοποίησε ένα AMA (Ask Me Anything) στο Reddit, όπου μίλησε για διάφορα καυτά θέματα όπως bullying στα παρασκήνια αλλά και ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Vince McMahon αλλά και τον Undertaker.

Ο Justin Roberts υπηρέτησε ως εκφωνητής στο ρινγκ για το WWE από το 2002 μέχρι και την αποδέσμευση του από την εταιρεία το 2014.

Στην αρχή ο Roberts αναφέρθηκε στο πιο περιβόητο bullie, τον JBL (John Bradshaw Layfield):

"Τρομοκρατούσε τους πάντες. Τρομοκρατούσε εμένα και πολλούς ακόμα. Έκανε την ζωή κόλαση για πολλά άτομα. Έκραξε τον Miz και Morrison όταν κέρδισαν τους τίτλους επειδή δεν πανηγύρισαν αρκετά. Ευτυχώς κάποια στιγμή έφυγε και όταν γύρισε ήταν πολύ καλύτερα, αλλά εμφανιζόταν πιο πολύ στην τηλεόραση. Ακόμα και τώρα περνάει το bullying του JBL που βρίσκεται στους σχολιαστές, αν σκεφτείς τι κάνει με τον Byron Saxton."

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε μία τρελή ιστορία που είχε να κάνει με το μεγάλο αφεντικό, Vince McMahon όταν μαζί βρέθηκαν σε ένα HIAC σόου. Ο Roberts ρώτησε έναν συντάκτη στο event να μάθει για μια αλλαγή στο σόου και αυτός με την σειρά του απευθύνθηκε στον McMahon για το ίδιο πράγμα με τον Vince να του απαντάει: 

"Γαμώτο, δεν ξέρεις πως να κάνεις την δουλειά σου; Τι θες από μένα;"

Τέλος ρωτήθηκε για το αν έχει κάποια ιστορία να διηγηθεί με τον Undertaker, με τον Roberts να θυμάται ένας γεγονός που έλαβε μέρος στην Ουαλία:

"Στην Ουαλία, σε κέτερινγκ. Ο Taker ήταν απέναντί μου και κρατούσε ένα μπολ με πίτες. Για τον οποιοδήποτε λόγο άρχισα να σχολιάζω με την φωνή του Jim Ross το πως έτρωγε τις πίτες. Έκανα τον Undertaker να γελάσει, ήταν πολύ ωραία."

Item Reviewed: Ο Justin Roberts μιλάει για bullying στα παρασκήνια, Vince και Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top