ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Justin Roberts: Ο Triple H θάβει ακόμα ταλέντα!


Ο Justin Roberts πρόσφατα μίλησε στο Two Man Power Trip of Wrestling podcast για τον Triple H και την τάση του να θάβει ταλέντα δίνοντας ένα τρανταχτό παράδειγμα λίγο πριν την Wrestlemania.

Ο 37χρονος εκφωνητής που εργάστηκε στην εταιρεία από το 2002 έως το 2014, πρόσφατα δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του, Best Seat In The House.

Αυτά είπε ο Roberts για το θάψιμο του Triple H στα νέα ταλέντα και τον μεγάλο εγωισμό του:

"Όταν ήταν να παλέψει τον Undertaker στην Wrestlemania, συγκεκριμένα είπε πως μπήκε μες τα αποδυτήρια και κοίταξε τριγύρω του αλλά κανείς δεν ήταν στο επίπεδό του εκτός από τον Phenom.

Να λοιπόν ένα άτομο που είναι υπεύθυνος να χτίζει ταλέντα και γυρνάει και λέει πως κανείς δεν είναι στο επίπεδό του γι' αυτό και θα παλέψει πάλι με τον Taker στην Wrestlemania."

"Την ίδια στιγμή όταν έφτιαχναν εκείνο το σενάριο με το ρόστερ να εγκαταλείπει την εταιρεία, βγήκε στο ρινγκ και είπε πως όλοι είναι εκτός και πως θα έκανε καλύτερο αγώνα με μια σκούπα παρά με τους μισούς παλαιστές στα αποδυτήρια. Κάνει τα πάντα για να φαίνεται σαν υπεράνθρωπος και θάβει όλους τους άλλους.

Είναι ο πιο ανασφαλής άνθρωπος που έχω συναντήσει. Θέλει συνέχεια άτομα γύρω του να του λένε πόσο σπουδαίες είναι οι ιδέες του και να γελάνε με τα αστεία του."Item Reviewed: Justin Roberts: Ο Triple H θάβει ακόμα ταλέντα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top