ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Οι New day εξηγούν τι έγινε στα παρασκήνια όταν ο Undertaker αποχωρίστηκε τον εξοπλισμό του


Σε μία πρόσφατη συνέντευξή τους με το TMZ, οι New Day αποκάλυψαν την κατάσταση όλων όσων βρίσκονταν στα παρασκήνια την στιγμή που παρακολούθησαν τον Phenom να αποχωρίζεται τα θρυλικά του γάντια, μπέρτα και καπέλο στη μέση του ρινγκ, υποδεικνύοντας το τέλος της εξωπραγματικής του καριέρας.


Εξαρχής ο Big E δήλωσε πως κανείς δεν γνώριζε για την αποχώρηση του Taker μέχρι την στιγμή που είδαν το τέλος του αγώνα. Οι πράξεις του έπιασαν απροετοίμαστους τους πάντες που πάλευαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Οι New Day πρόσθεσαν πως ο Corey Graves συγκεκριμένα, στην κυριολεξία δάγκωσε τα χείλη του για να συγκρατηθεί από το να ξεσπάσει σε κλάματα, από την στιγμή κιόλας που βρισκόταν  στο podcast.

Τέλος ο Big E συμπλήρωσε πως ο Deadman ήταν σαν νονός για κάθε παλαιστή στα αποδυτήρια και πως ήταν πολύ δύσκολο για όλους να γίνουν μάρτυρες της αποχώρησής του.

Item Reviewed: Οι New day εξηγούν τι έγινε στα παρασκήνια όταν ο Undertaker αποχωρίστηκε τον εξοπλισμό του Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top