ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

NXT 12/4/2017: Το ντεμπούτο του McIntyre και το αντίο του NakamuraΝέο intro για το NXT και νέο αίμα με την επιστροφή του McIntyre. Νίκησαν οι DIY και ξέσπασε ο Miley. Συγκινητικό το αντίο του Shinsuke Nakamura. Το σόου ανοίγει με τον Aleister Black σε ένα entrance παρόμοιο με του NXT Takeover Orlando. Γρήγορη νίκη για τον Black επί του Corey Hollins.

Ο Dillinger αποκάλυψε ότι έχει ακόμα μια δουλειά να τελειώσει και ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τον Eric Young σε Steel Cage ματς.

Οι DIY νίκησαν αν και τους έβαλαν δυσκολα οι Miley & Blais, κυρίως ο Miley. Ο Blais έφαγε το πιν, και ξέσπασε εναντίων του ο παρτενέρ του διαλύοντας τον.

Η Ruby Riot κατάφερε να νικήσει την Kimberly Frankele αν και έκανε σαματά γύρω από το ρινγκ η Nikki Cross.

Ο McIntyre στο main event ήταν εντυπωσιακός και νίκησε τον Oney Lorcan με dropkick με το ένα πόδι.

Στο τέλος ο Shinsuke Nakamura ήρθε να αποχαιρετήσει εμφανώς συγκινημένος και το κοινό λύγισε αφού δεν θα τον ξαναδεί σε αρένα του NXT ξανά. Ανέφερε πως το κοινό είναι ξεχωριστό και πως 'We are NXT'. Στο τέλος έκανε μια εμφάνιση έκπληξη και ο Finn Balor και αγκαλιάστηκαν τελειώνοντας έτσι το σόου.

Αποτελέσματα NXT 12/4/2017:

-O Aleister Black νίκησε τον Corey Hollins
-Οι DIY νίκησαν τους Miley & Blais
-Η Ruby Riot νίκησε την Kimberly Frankele
-Ο Drew McIntyre νίκησε τον Oney Lorcan

Item Reviewed: NXT 12/4/2017: Το ντεμπούτο του McIntyre και το αντίο του Nakamura Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top