ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

NXT 19/4/2017: O Dillinger γέλασε τελευταίος


Τόσο καιρό ο Eric Young είχε το πάνω χέρι στην κόντρα με τον Tye Dillinger αλλά ο "Perfect 10" πήρε εκδίκηση κερδίζοντάς τον σε Steel Cage Match και αποχαιρέτησε το NXT. Τα έβαλε με τον Bobby Roode ο Hideo Itami.

O Bobby Roode είπε ότι κανείς δεν αξίζει να βρίσκεται στο δικό του NXT. O Hideo Itami τον διέκοψε και τον χαστούκισε, ενώ στη συνέχεια του έκανε Go To Sleep.

O Andrade "Cien" Almas αντιμετώπισε τον Danny Burch στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου και τον κέρδισε με Hammerlock DDT.

Οι Aliyah και Liv Morgan έκλεψαν τη νίκη κόντρα στις Billie Kay και Peyton Royce. Οι ηττημένες χτυπιόντουσαν σαν τρελές μετά την λήξη του αγώνα.

Ο Tye Dillinger και ο Eric Young έλυσαν μια και καλή τις διαφορές τους σε Steel Cage Match. Η Sanity επενέβη αλλά ο Kassius Ohno και ο Roderick Strong βοήθησαν τον Dillinger. Highlights της αναμέτρησης ήταν το Elbow Drop του Young από την κορυφή του κλουβιού στον Dillinger και το Crossbody του Dillinger από την κορυφή του κλουβιού στον Young και τον Alexander Wolfe. Ο Dillinger κατάφερε να δραπετεύσει και να πάρει εκδίκηση από την Sanity για αυτά που του έχει κάνει τον τελευταίο καιρό.

Αποτελέσματα NΧΤ 19/4/2017

- O Andrade Almas κέρδισε τον Danny Burch
- Οι Aliyah & Liv Morgan κέρδισαν τις Billie Kay & Peyton Royce
- Ο Tye Dillinger κέρδισε τον Eric Young

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 19/4/2017: O Dillinger γέλασε τελευταίος Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top