ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

NXT 26/4/2017: Κύριος ο Tyler Bate


Άλλη μια υπεράσπιση του UK Championship έκανε ο Tyler Bate με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Jack Gallagher. Δεν κρατιούνται Nikki Cross και Ruby Riot. Νίκες για Drew McIntyre και Aleister Black.


H Nikki Cross κάλεσε την Ruby Riot στο ρινγκ. Η Riot ανταποκρίθηκε και οι δύο γυναίκες έβγαλαν το μίσος τους η μία στην άλλη μέχρι να τις χωρίσουν οι security.

Την δεύτερή του νίκη στο NXT πέτυχε ο Drew McIntyre. Ο Σκωτσέζος κέρδισε τον Andrade "Cien" Almas με Running Kick.

Προβλήθηκε το πρώτο μέρος ενός αφιερώματος στον Roderick Strong, το οποίο εστίασε στην παιδική του ηλικία, την οικογένειά του και τη γνωριμία του με το pro-wrestling.

Σε έναν αγώνα με μικρή σχετικά διάρκεια, ο Aleister Black διατήρησε το νικηφόρο του ρεκόρ επικρατώντας του Kona Reeves με Black Mass.

Ορίστηκε αγώνας μεταξύ της Ruby Riot και της Nikki Cross αλλά δεν βγήκε κάτι. Οι δύο εχθροί άρχισαν να πλακώνονται εκτός ρινγκ και οι security και οι διαιτητές τις χώρισαν ξανά.

O Jack Gallagher έγινε ο πρώτος παλαιστής που διεκδίκησε το United Kingdom Championship χωρίς να έχει συμμετάσχει στο τουρνουά που έγινε τον Ιανουάριο. Ο "Extraordinary Gentleman" έδωσαν έναν τεχνικό αγώνα στον οποίο επικράτησε ο Bate με το Tyler Driver '97.

Αποτελέσματα NXT 26/4/2017

- Ο Drew McIntyre κέρδισε τον Andrade Almas
- O Aleister Black κέρδισε τον Kona Reeves
- O Tyler Bate κέρδισε τον Jack Gallagher (παρέμεινε United Kingdom Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 26/4/2017: Κύριος ο Tyler Bate Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top