ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Οι NXT Superstars που θα ανέβουν στο main roster


Μετά το τέλος της Wrestlemania σηματοδοτείται μια νέα αρχή για το WWE και συνηθίζεται να γίνονται ανακατατάξεις στο ρόστερ. Η φετινή χρονιά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.


Τρεις superstars συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ανέβουν άμεσα στο ρόστερ. Πρόκειται για τους Shinsuke Nakamura, Tye Dillinger και Andrade 'Cien' Almas. Αρκετά πιθανή θεωρείται η άνοδος των Revival.

Τον Ιανουάριο αναμενόταν να ανέβει και ο Elias Samson αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τώρα που έχασε την θέση του στο NXT λόγω ήττας από τον Kassius Ohno, ίσως να σημαίνει ότι πλησιάζει το ντεμπούτο του σε ένα από τα δύο μεγάλα brands.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Οι NXT Superstars που θα ανέβουν στο main roster Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top