ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

NXT Takeover: Orlando: Νέοι τίτλοι, ίδιοι πρωταθλητές


Όλοι οι τίτλοι του NXT άλλαξαν σχέδιο αλλά οι πρωταθλητές παρέμειναν ίδιοι. Τρομερό το main event, έκλεψαν την παράσταση οι Authors Of Pain, Revival και DIY. Έκλεψε για να κερδίσει η Asuka.


O No Way Jose έμεινε εκτός της αναμέτρησης με την Sanity αλλά τον αντικατέστησε ο Kassius Ohno δίπλα στους Tye Dillinger, Roderick Strong και Ruby Riot. Για άλλη μια φορά η Sanity υπερίσχυσε, με τον Killian Dain να παίρνει τη νίκη κάνοντας το pinfall στον Dillinger.


O Aleister Black επιστράτευσε το μαχητικό του στυλ στο ντεμπούτο του στο NXT με αντίπαλο τον Andrade Almas. Ο Ολλανδός πήρε τη νίκη με το Black Mass.


Πριν τον αγώνα των Authors Of Pain με τους Revival και τους DIY παρουσιάστηκαν οι νέοι Tag Team τίτλοι. Ακολούθησε ένας αγώνας που σίγουρα θα θέσει υποψηφιότητα για καλύτερος της χρονιάς. Οι Revival και οι DIY συνεργάστηκαν πάρα πολλές φορές, πέρασαν τον Razar από τραπέζι, εκτέλεσαν μαζί τα finisher τους, αλλά οι πρωταθλητές δεν πτοήθηκαν. Πρώτα απέκλεισαν τους DIY και έμειναν με τους Revival. O Scott Dawson και ο Dash Wilder προσπάθησαν σκληρά αλλά δεν γλίτωσαν από το Super Collider των Authors Of Pain, οι οποίοι κράτησαν τους τίτλους τους.


H Ember Moon ήταν με διαφορά η πιο δύσκολη αντίπαλος της Asuka αλλά δεν κατάφερε να την εκθρονίσει. Η Asuka ενήργησε σαν heel για να πάρει τη νίκη. Έσπρωξε τον διαιτητή πάνω στα σκοινιά την ώρα που ετοιμαζόταν η Moon για το Eclipse, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Η Asuka είδε το άνοιγμα και κέρδισε για να κρατήσει το NXT Women's Champioship, το οποίο άλλαξε επίσης σχέδιο.


Όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι, το NXT Championship άλλαξε σχέδιο αλλά όχι κάτοχο. Ο Bobby Roode και ο Shinsuke Nakamura έδωσαν άλλη μια ματσάρα. Ο Roode εστίασε στο αριστερό γόνατο του Nakamura και ανταμείφθηκε. Ο Nakamura προσπάθησε να βρει χώρο για το Kinsasha αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Roode δεν τα κατάφερε με το πρώτο Glorious DDT αλλά το δεύτερο ήταν αυτό που του χάρισε τη νίκη.


Αποτελέσματα NXT Takeover: Orlando

- H Sanity κέρδισε τους Tye Dillinger, Roderick Strong, Kassius Ohno & Ruby Riot
- O Aleister Black κέρδισε τον Andrade Almas
- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους Revival και DIY (παρέμειναν NXT Tag Team Champions)
- Η Asuka κέρδισε την Ember Moon (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- Ο Bobby Roode κέρδισε τον Shinsuke Nakamura (παρέμεινε NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT Takeover: Orlando: Νέοι τίτλοι, ίδιοι πρωταθλητές Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top