ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Νέα για την κατάσταση της Paige


Η Paige λείπει από το WWE από το καλοκαίρι του 2016 και τα πράγματα δείχνουν σκούρα όσο αφορά μια ενδεχόμενη επιστροφή της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE. Ο λόγος τότε που είχε δωθεί για την απουσία της Paige ήταν η εγχείρηση στο λαιμό που όντως και έκανε και απαιτούσε 6 μήνες ανάρρωσης. Αυτό έγινε τον Οκτώβριο. Πριν από αυτό, είχε δύο παραβιάσεις του κώδικα υγιεινής του WWE καθώς απέτυχε να περάσει τις εξετάσεις για απαγορευμένες ουσίες. Στο WWE οι ιθύνοντες την θεωρούν τελειωμένη και ο λόγος είναι σε όλα τα πράγματα που είναι μπλεγμένη: από το sex tape που διέρρευσε, μέχρι και τον γάμο της με τον Del Rio και τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο ίδιος από τότε που αποχώρησε.

Ο Del Rio σε ραδιοφωνική συνέντευξη ανέφερε πως η αποθεραπεία της πάει καλά και ελπίζει για επιστροφή στο ρινγκ περίπου τον Μάιο.

Στο WWE το μόνο πράγμα που μπορεί να σώσει τη δουλειά της είναι η εμπλοκή του Rock και της ταινίας που ετοιμάζει η εταιρία παραγωγής του με θέμα την ζωή της Paige. Το WWE ενεπλάκη σημαντικά στα γυρίσματα παραχωρώντας χώρους και άδειες χρήσης με όλα αυτά να προβάλλονται στα social media, οπότε δεν τους συμφέρει να την απολύσουν και να ρισκάρουν αρνητική προβολή.

Item Reviewed: Νέα για την κατάσταση της Paige Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top