ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

RAW 24/4/2017: Ισοπέδωση σε όλους ο Wyatt


Εμφάνιση στο ρινγκ ο Wyatt και τους ξάπλωσε όλους. Έχασε (!) ο Strowman από τον Kalisto αλλά το πλήρωσε ακριβά. Αγωνίστηκε μετά από 7 χρόνια στο WWE ο Matt και νίκησε, τα παράτησε και έφυγε απτο ρινγκ η Alexa Bliss. Αιφνηδιάστηκε ο Enzo και πήρε τη θέση του ο Balor σε 6 man Tag αγώνα. Νέο Finisher για τον Rollins.Το σόου ξεκινάει με το Highlight Reel.. και το Miz TV... και τέλος το Ambrose Asylum. Ο κάθε σούπερσταρ μετέτρεψε το σόου σε δικό του και προμόταραν τα ματς στο Payback. Αρκετή κωμωδία από Ambrose και Jericho και το τέλος ο Miz έφαγε Dirty Deeds.

Ο Matt Hardy κατάφερε να πάρει την νίκη επί του Sheamus ύστερα από διαπλοκές έξω από το ρινγκ μεταξύ του Jeff και του Cesaro. Τελικά έσφιξαν τα χέρια ενόψη Payback.

O Aries με τον Gallagher πήραν την νίκη επί των Neville και Perkins με τον τελευταίο να τρώει το πιν μετά από Discus five-arm του Aries.

Ο Kalisto πήρε την νίκη ίσα ίσα με τον Strowman αλλά το πλήρωσε ακριβά καθώς τον κλείδωσε μέσα στον κάδο ο Braun και μετά πέταξε όλο τον κάδο από την σκηνή!

Η Dana Brooke νίκησε πανεύκολα την Alicia Fox με την Emma να βρίσκεται στο πλάι.

Οι Joe, Anderson & Gallows επιτέθηκαν στους Cass και Enzo και έβγαλαν εκτός τον Enzo με Magic Killer. Την θέση του στο 6 man Tag πήρε ο Balor και η ομάδα των 'καλών' νίκησε με τον νέο finisher του Rollins που είναι μια γονατιά στο πρόσωπο.

Η Bliss πήρε το μικρόφωνο και έπαιξε λίγο με το κοινό προτού αρχίσει να μιλάει για το πως θα νικήσει την Bayley. Διέκοψαν η πρωταθλήτρια και η Sasha η οποία της επιτέθηκε και έτσι έγινε ματς μεταξύ τους με την Bliss να μην το ολοκληρώνει και να μένει εκτός ρινγκ επίτηδες και να χάνει με count out.

Ο Apollo Crews νίκησε με γρήγορες διαδικασίες τον Hawkins.

Στο main event ο Miz δεν βρήκε παρτενέρ και οι Ambrose & Jericho κάνανε πλάκα μαζί του, μέχρι που τους διέκοψε ο Wyatt και έκανε sister Abigail στον Ambrose και τον Jericho στο ρινγκ. Ο Miz πήγε να πανηγυρίσει μαζί του αλλά ο Wyatt δεν είχε κέφια και τον ξάπλωσε και αυτόν με Sister Abigail.

Αποτελέσματα RAW 24/4/2017:

-Ο Matt Hardy νίκησε τον Sheamus
-Οι Austin Aries & Jack Gallagher νίκησαν τους Neville & TJ Perkins
-Ο Kalisto νίκησε τον Braun Strowman
-Η Dana Brooke νίκησε την Alicia Fox
-Οι Balor, Rollins & Big Cass νίκησαν τους Samoa Joe, Gallows & Anderson
-Η Sasha Banks νίκησε την Alexa Bliss με Count out
-Ο Apollo Crews νίκησε τον Kurt Hawkins
-Ambrose & Jericho vs The Miz έληξε σε No Contest

Item Reviewed: RAW 24/4/2017: Ισοπέδωση σε όλους ο Wyatt Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top