ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Ο λόγος της μη μετακίνησης του Reigns στο Superstar-Shake Up


Στις αλλαγές του προηγούμενου Superstar-Shake Up υπήρξε έντονη φημολογία για μετακίνηση του Roman Reigns στο SmackDown ως ανταλλαγή για μεγάλο όνομα. Προφανώς αυτό δεν έγινε και υπήρξε λόγος από τη μεριά του WWE.

Η αλλαγή με τον Reigns είχε το σκεπτικό να κρατηθεί μακριά από τον Lesnar όσο πιο πολύ γίνεται. Εάν βρισκόταν στο SmackDown τότε θα ήταν μακριά από τον Lesnar και η ιδέα να έρθουν αντιμέτωποι θα ήταν ζωντανή-ενδιαφέρουσα ακόμα. Εάν βρισκόταν στο RAW ο Reigns τότε δεν θα είχε λογική να περιμένουν μέχρι την WrestleMania 34 που θέλουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας να έρθουν αντιμέτωποι.

Ο λόγος που δεν έγινε η αλλαγή είναι πως υπήρξε στα σχέδια η κόντρα με τον Strowman και το WWE δεν ήθελε να την αλλάξει. Το σχέδιο είχε ως αντιμέτωπους τους Reigns-Strowman για να σετάρει το Strowman - Lesnar στο SummerSlam. Αν έλειπε ο Reigns τότε δεν θα είχε νόημα να περιμένει ο Strowman τον Lesnar μέχρι το SummerSlam αφού του είπε ήδη πως θέλει τον τίτλο του.

Όπως και να έχει, στο Payback, το Main Event φαίνεται ότι είναι το Strowman vs Reigns πιθανότατα σε ένα Ambulance ή Stretcher ματς. Αν δεν γίνει τότε, λόγω του υποτιθέμενου τραυματισμού του Reigns, τότε θα γίνει τον Μάιο στο Extreme Rules και ίσως το Lensar vs Strowman να μεταφερθεί νωρίτερα στο pay-per-view του Ιουλίου, Bad Blood. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για τα μελλοντικά σχέδια του Reigns και αν θα αντιμετωπίσει τον Lesnar νωρίτερα.

Item Reviewed: Ο λόγος της μη μετακίνησης του Reigns στο Superstar-Shake Up Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top