ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Γλυκόπικρη γεύση για τον Reigns η νίκη του απέναντι στον Undertaker


Αμέσως μετά την νίκη του Reigns απέναντι στον Undertaker , ο Jonathan Coachman τα είπε με τον Big Dog, σχετικά με το πως ένιωσε που βγήκε νικητής στο main event της Wrestlemania.


Στον κυρίως αγώνα μεταξύ τους, Reigns και Phenom, έδωσαν ότι είχαν. Προς το τέλος του αγώνα και όπως ήταν λογικό, ο Reigns είχε τον απόλυτο έλεγχο και μετά από 3 spear και ένα Superman punch, κέρδισε τον αγώνα.

Σχετικά για τον αγώνα με τον Undertaker:

"Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου Coach, ξέρεις, είναι γλυκόπικρη νίκη. Σχεδόν ένιωσε σαν ήττα, ξέρεις τι εννοώ. Αυτές τις τελευταίες 3 ή 4 εβδομάδες το λέω συνέχεια πως έχω μόνο σεβασμό για τον Undertaker. Άμα ποτέ ήσουν κομμάτι αυτής της εταιρείας τότε ξέρεις πως όλοι έχουν σεβασμό για αυτόν τον άνδρα. Όμως, στο τέλος της μέρας πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Ως νέος άνδρας και οικογενειάρχης πρέπει να βγω εκεί έξω και να παλέψω για αυτά που είναι δικά μου και αυτό είναι που έκανα σήμερα."

Πέρα από αυτά που σχολίασε, ο ίδιος ο Reigns ήταν κατά της ιδέας να τελειώσει την καριέρα του Phenom, με τους ιθύνοντες της εταιρείας όμως να έχουν άλλα σχέδια μιας και τον θέλουν για face of the company.


Item Reviewed: Γλυκόπικρη γεύση για τον Reigns η νίκη του απέναντι στον Undertaker Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top