ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Ο Samoa Joe μιλάει για τις επαφές του στο WWE που τον βοήθησαν να μπει στην εταιρεία


Ο Samoa Joe εμφανίστηκε στο Talk Is Jericho και μίλησε για τις επαφές του στο WWE που τον βοήθησαν να μετακινηθεί στο NXT με σκοπό να δείξει το ταλέντο του και να κάνει το ντεμπούτο του στα μεγάλα σαλόνια, κάτι που πέτυχε.

Ο Joe βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την εταιρεία του Κονέκτικατ. Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι το WWE έχει αλλάξει το τρόπο με τον οποίο κάνει πλέον δουλειές, σε ότι αφορά τα ταλέντα που φέρνει από αντίπαλα promotion, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται καθαρά και μόνο στον Triple H.

Συγκεκριμένα αυτά είχε να πει ο Joe για την πρώτη του επαφή:

"Ήταν σίγουρα το κάτι άλλο που συνέβη μέσω διασυνδέσεων. Νομίζω η πρώτη επαφή μου ήταν ο Paul Heyman. Του είχε στείλει ένα απευθείας tweet. Ξέρω τον Paul για αρκετά χρόνια. Του είπα απλά ότι δεν έχω πουθενά συμβόλαιο και να βάλει το μυαλό του να δουλέψει για να μου πει τι πιστεύει ότι μπορώ να κάνω και πως να προχωρήσω αναλόγως. Εάν γνωρίζεις τον Paul, ξέρεις ότι γίνεται λίγο υπερβολικός."

Η συνάντηση με τον Triple H:

"Οι επόμενες συζητήσεις που είχα ήταν με τον Joey Mercury που τον ήξερα και αυτόν αρκετά χρόνια από τις μέρες μου στο ROH. Με ρώτησε αν είχα τελειώσει οριστικά με το TNA. Από εκεί και πέρα ο Road Dogg μαζί με κάποια άλλα άτομα μίλησαν στον Triple H για μένα. Αυτός με την σειρά του είπε να κάνουμε μία συνάντηση. Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε και από εκεί ξεκίνησαν όλα."


Item Reviewed: Ο Samoa Joe μιλάει για τις επαφές του στο WWE που τον βοήθησαν να μπει στην εταιρεία Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top