ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Τα καλοκαιρινά σχέδια για το SD Live και τον παγκόσμιο τίτλο


Πολλά έχουν ακουστεί για το ποιος θα είναι o επόμενος αντίπαλος του Randy Orton για το WWE Championship, την στιγμή που θα τελειώσει η κόντρα του με τον Bray Wyatt στο Payback.

Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα παρακολουθήσουμε έναν εκ των AJ Styles ή Nakamura εναντίον του Viper, κάνουν λάθος. Το όνομα που ακούγεται έντονα και είναι πλέον φαβορί είναι αυτό του Baron Corbin. Ο λόγος; Ο Nakamura δεν είναι έτοιμος ενώ ο Phenomenal One οδεύει προς το United States τίτλο και κόντρα φυσικά με Kevin Owens.

Το όνομα του Lone Wolf είναι πάνω-κάτω έκπληξη σε πολλούς μιας και είναι ακόμα άπειρος σε αρκετά σημεία. Η κόντρα του με τον Dean Ambrose ήταν η πρώτη σε single επίπεδο αν εξαιρέσουμε αυτήν με τον Dolph Ziggler που στην ουσία δεν τελείωσε ποτέ.

Το WWE έχει ξεκάθαρα μεγάλες ελπίδες για τον Corbin και παρόλο που είναι απίθανο να τον δούμε μες την χρονιά ως παγκόσμιο πρωταθλητή, η κόντρα με τον Viper για τον τίτλο θα κάνει θαύματα όσο αφορά την εμπειρία του και ειδικά την καριέρα του.
Item Reviewed: Τα καλοκαιρινά σχέδια για το SD Live και τον παγκόσμιο τίτλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top