ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Smackdown Live 11/4/2017: Νέες αφίξεις


Το ρόστερ του Smackdown Live ανανεώθηκε, με τον Kevin Owens να έρχεται στο μπλε brand και τον AJ Styles να γίνεται πρώτος διεκδικητής του United States Championship. Στο Smackdown ο Sami Zayn. Προστέθηκαν στις γυναίκες οι Charlotte και Tamina. Επιτέθηκαν στους American Alpha οι Primo και Epico. Τα έβαλε με τον Dolph Ziggler ο Shinsuke Nakamura.


Ο Kevin Owens άνοιξε το επεισόδιο και ανακοίνωσε τον ερχομό του στο Smackdown Live. O Baron Corbin τον διέκοψε και είπε ότι αφού κέρδισε τον Dean Ambrose κι εκείνος έφυγε για το RAW, δικαιούται αγώνα για το US Championship. O Sami Zayn τους διέκοψε και ανακοίνωσε ότι ήρθε στο Smackdown Live. O AJ Styles παρενέβη και είπε ότι το Smackdown Live είναι το δικό του show. O Daniel Bryan είπε ότι ο νικητής του αγώνα Owens vs Jericho στο Payback θα είναι μόνιμο μέλος του Smackdown και ότι μέχρι τότε δεν γίνεται να διεκδικηθεί το US Championship. Γι' αυτό έβαλε τους Styles, Corbin και Zayn σε Triple Threat για τη θέση πρώτου διεκδικητή του τίτλου.

Ο αγώνας του Randy Orton με τον Erick Rowan διακόπηκε από τον Bray Wyatt που εμφανίστηκε στην οθόνη και είπε ότι θα τα πει με τον Orton στο House Of Horrors Match. Μόλις επανήλθαν τα φώτα ο Rowan επιτέθηκε στον Orton με τα σκαλιά και προκάλεσε DQ.

Οι Usos κατάφεραν να κρατήσουν το Smackdown Live Tag Team Championship κόντρα στους American Alpha. Μετά τον αγώνα ο Primo και ο Epico εμφανίστηκαν στο Smackdown και επιτέθηκαν στους American Alpha.

O Jinder Mahal έκανε το ντεμπούτο του στο Smackdown και ηττήθηκε από τον Mojo Rawley, ο οποίος, όπως και στην Wrestlemania, είχε τη βοήθεια του Rob Gronkowski που βρισκόταν στο κοινό.

O Shane McMahon κάλεσε το γυναικείο ρόστερ του Smackdown στο ρινγκ. Οι Naomi, Becky Lynch, Natalya και Carmella ήρθαν στο ρινγκ. Ο Shane προλόγισε τον ερχομό μιας κόρης Hall Of Famer και ανακοίνωσε την Tamina. Το κοινό απογοητεύτηκε αλλά ο Shane είπε ότι ήρθε και μια άλλη κόρη Hall Of Famer στο Smackdown. Τότε παρουσίασε την Charlotte, η οποία εμφανίστηκε αλλά δεν πήγε μέχρι το ρινγκ.

Ανακοινώθηκε ο ερχομός των Rusev, Lana, Sin Cara και New Day στο Smackdown.

Ο Aiden English τραγουδούσε όταν τον διέκοψε ο Tye Dillinger και ξεκίνησε ο αγώνας τους. Ο Dillinger κέρδισε με Tye Breaker.

O Dolph Ziggler είπε ότι έμεινε στο Smackdown. O Shinsuke Nakamura τον διέκοψε. Ο Ziggler τον ρώτησε ποιος είναι. Ο Nakamura του είπε το όνομά του. Ο Ziggler πήγε για Superkick αλλά ο Nakamura το απέκρουσε και ο Ziggler έφυγε από το ρινγκ.

O AJ Styles, o Baron Corbin και ο Sami Zayn έδωσαν ένα πολύ ωραίο Triple Threat στο main event. O Styles ήταν αυτός που πήρε τη νίκη και έγινε πρώτος διεκδικητής του US Championship με Phenomenal Forearm στον Zayn.

Αποτελέσματα Smackdown Live 11/4/2017

- Ο Randy Orton κέρδισε τον Erick Rowan με DQ
- Οι Usos κέρδισαν τους American Alpha (παρέμειναν Smackdown Live Tag Team Champions)
- Ο Mojo Rawley κέρδισε τον Jinder Mahal
- O Tye Dillinger κέρδισε τον Aiden English
- O AJ Styles κέρδισε τους Baron Corbin και Sami Zayn

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 11/4/2017: Νέες αφίξεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top