ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Smackdown Live 18/4/2017: Κάθε νίκη είναι καλή


O AJ Styles κέρδισε, έστω και με countout, τον Baron Corbin στο main event. Πρώτος διεκδικητής του WWE Championship ο Jinder Mahal. Κοντά στον τίτλο η Charlotte.


H Charlotte εξέφρασε τον εκνευρισμό της που δεν της έχει δοθεί αγώνας για το Smackdown Women's Championship. Η Naomi της είπε ότι στο Smackdown έχουν μόνο πρωταθλητές και όχι βασιλιάδες και βασίλισσες. Οι δύο γυναίκες άρχισαν να δέρνονται. Ο Shane McMahon τις έβαλε σε αγώνα, με την Charlotte να παίρνει αγώνα για τον τίτλο αν κερδίσει.

Η Natalya, η Carmella και η Tamina εξέφρασαν στα παρασκήνια τη δυσαρέσκειά τους με την απόφαση του Shane για την Charlotte.

O Jinder Mahal έκανε την έκπληξη και κέρδισε τους Sami Zayn, Luke Harper, Erick Rowan, Mojo Rawley και Dolph Ziggler για να γίνει πρώτος διεκδικητής για το WWE Championship. Για να κερδίσει είχε την βοήθεια των Bollywood Boys από το ΝΧΤ που απέσπασαν την προσοχή του Zayn. Μετά τον αγώνα ο Randy Orton ήρθε στο ρινγκ και είπε στον Mahal ότι δεν πρόκειται να πάρει την ζώνη. Έπειτα απευθύνθηκε στον Bray Wyatt και είπε ότι στο House Of Horrors Match θα του κάψει ξανά το σπίτι. Ο Wyatt εμφανίστηκε μέσα από την οθόνη και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η Charlotte πήρε το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την Naomi για το Smackdown Women's Championship κερδίζοντας την πρωταθλήτρια με Natural Selection.

Οι Primo και Epico έκλεψαν τη νίκη από τους American Alpha και έχουν το πάνω χέρι στην κόντρα τους που άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Kevin Owens έκανε το πρώτο Face Of America Open Challenge και κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή. Στη συνέχεια έκατσε στο τραπέζι των σχολιαστών για το main event.

Στο main event αγωνίστηκαν ο AJ Styles και ο Baron Corbin. Νικητής αναδείχθηκε ο Styles με countout. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Corbin έριξε τον Styles πάνω στον Owens αλλά δεν υπήρξε ανταπόδοση από τον United States Champion.

Αποτελέσματα Smackdown Live 18/4/2017

- Ο Jinder Mahal κέρδισε τους Sami Zayn, Luke Harper, Erick Rowan, Mojo Rawley και Dolph Ziggler
- H Charlotte κέρδισε την Naomi
- Οι Primo & Epico κέρδισαν τους American Alpha
- O Kevin Owens κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή (παρέμεινε US Champion)
- O AJ Styles κέρδισε τον Baron Corbin

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 18/4/2017: Κάθε νίκη είναι καλή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top