ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Smackdown Live 25/4/2017: Η τριάδα της καταστροφής


H Natalya, η Carmella και η Tamina έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν την Charlotte στο Smackdown και χάλασαν το main event του επεισοδίου. Πρώτοι διεκδικητές του Smackdown Tag Team Championship οι Breezango. Έκλεψε το WWE Championship ο Jinder Mahal. 


Ο Shinsuke Nakamura άνοιξε το επεισόδιο αλλά τον διέκοψε ο Dolph Ziggler πριν προλάβει να μιλήσει. Ο Ziggler είπε ότι το πραγματικό όνομα του Nakamura είναι Shinsuke και ότι είναι από την Indiana. Ο Ziggler τον κατηγόρησε ότι είναι υπερεκτιμημένος και ο Nakamura του πήρε το μικρόφωνο. Ο Nakamura είπε κάτι στα Ιαπωνικά και ο Ziggler τον χτύπησε. Ο Ιάπωνας απέκρουσε την επίθεση και ο Ziggler έφυγε από το ρινγκ.

Ο AJ Styles κέρδισε με roll up τον Baron Corbin ενώ ο Kevin Owens βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Αμέσως ο Owens επιτέθηκε στον Styles μαζί με τον Corbin. O Sami Zayn βγήκε για να βοηθήσει τον AJ και στο τέλος μόνο ο Owens έμεινε όρθιος.

Οι American Alpha και οι Colons έδωσαν τον πρώτο αγώνα στο Beat The Clock Challenge για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το Smackdown Tag Team Championship. Οι American Alpha κέρδισαν με Grand Amplitude σε 5:17.

O Rusev έστειλε μήνυμα μέσω κάμερας στο οποίο είπε ότι δεν συμπαθεί την διοίκηση του Smackdown Live και ότι θα εμφανιστεί μόνο αν του δώσουν αγώνα για τίτλο στο Money In The Bank, αλλιώς θα πάει πίσω στην Βουλγαρία.

Ο Randy Orton κέρδισε τον Erick Rowan σε ένα ωραίο No DQ Match το οποίο περιείχε και σπασμένο τραπέζι στο οποίο έπεσε ο Rowan. Μετά τον αγώνα ο Orton πήρε το μικρόφωνο και είπε στον Bray Wyatt ότι το House Of Horrors θα είναι κόλαση για αυτόν. Ο Jinder Mahal διέκοψε τον WWE Champion και ένιωσε έλλειψη σεβασμού επειδή δεν τον ανέφερε καθόλου ο Orton. O Mahal επιτέθηκε στον Orton και με την βοήθεια των Bollywood Boys υπερίσχυσε. O Mahal έφυγε μαζί με την ζώνη.

Οι Breezango έκαναν το θαύμα και κέρδισαν τον χρόνο των American Alpha κόντρα στην Ascension, με αποτέλεσμα να γίνουν οι πρώτοι διεκδικητές του τίτλου των Usos.

Χωρίς νικητή έληξε το main event ανάμεσα στην Charlotte και τη Naomi για το Smackdown Women's Championship λόγω των Natalya, Carmella και Tamina. Οι τρεις τους, με τη συνοδεία του James Ellsworth, επιτέθηκαν στις αγωνιζόμενες και ιδιαίτερα στην Charlotte.

Αποτελέσματα Smackdown Live 25/4/2017

- Ο AJ Styles κέρδισε τον Baron Corbin
- Οι American Alpha κέρδισαν τους Colons
- Ο Randy Orton κέρδισε τον Erick Rowan
- Οι Breezango κέρδισαν την Ascension
- To Naomi vs Charlotte έληξε με Double DQ (η Naomi παρέμεινε Smackdown Women's Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 25/4/2017: Η τριάδα της καταστροφής Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top