ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Smackdown Live 4/4/2017: Από εχθροί συνεργάτες


Ο Randy Orton και ο Luke Harper συνεργάστηκαν για έναν κοινό σκοπό, να αντιμετωπίσουν τον Bray Wyatt και τον Erick Rowan που επέστρεψε και τα κατάφεραν. Ντεμπούτο για Shinsuke Nakamura και Tye Dillinger. Κέρδισε τον Dean Ambrose σε Street Fight o Baron Corbin. Έδωσε το χέρι του στον Shane McMahon ο AJ Styles.


Ο Randy Orton άνοιξε το επεισόδιο και είπε ότι αυτός είναι το αφεντικό του Bray Wyatt. O Wyatt τον διέκοψε από την οθόνη και τον προκάλεσε σε House Of Horrors Match. O Orton, αν και δεν ήξερε τι είναι αυτός ο αγώνας, δέχτηκε και τον προκάλεσε να έρθει στο ρινγκ. Τα φώτα έσβησαν και ο Wyatt ήρθε. Ο Erick Rowan επέστρεψε για να βοηθήσει τον Wyatt. O Luke Harper παρενέβη για να τα βάλει με τους πρώην παρτενέρ του και τους πέταξε εκτός ρινγκ.

Η Alexa Bliss πήρε ρεβάνς για το Smackdown Women's Championship και η Naomi την κέρδισε στην παρθενική της υπεράσπιση με submission.

O Curt Hawkins έκανε open challenge και ανταποκρίθηκε ο Tye Dillinger. Εν μέσω αποθέωσης ο Dillinger κέρδισε στο ντεμπούτο του στο Smackdown Live με Tye Breaker.

O Miz και η Maryse παρουσιάστηκαν ντυμένοι ως John Cena και Maryse και ο Miz είπε ότι φεύγουν για το Hollywood. Όταν πήγαν να φύγουν έκανε την είσοδό του για πρώτη φορά στο Smackdown ο Shinsuke Nakamura με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη. Ο Nakamura έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στο ρινγκ και αποχώρησε ξανά.

Ο Dean Ambrose και ο Baron Corbin έδωσαν ένα Street Fight που θα προτιμούσαμε να το είχαμε δει στην Wrestlemania. Ο Corbin κέρδισε με το End Of Days αλλά το Intercontinental Championship δεν ήταν υπό διεκδίκηση.

O Shane McMahon βγήκε για να μιλήσει για το Superstar Shakeup. O AJ Styles τον διέκοψε και είπε ότι δεν θέλει να φύγει από το Smackdown γιατί το έχτισε. Ο Styles έδωσε το χέρι του στον Shane για τον αγώνα τους στη Wrestlemania και οι δύο άντρες αναγνώρισαν ο ένας την αξία του άλλου.

Ο Luke Harper και ο Randy Orton κατάφεραν να κερδίσουν τον Bray Wyatt και τον Erick Rowan. O Orton είχε στο έδαφος τον Wyatt όταν έσβησαν τα φώτα. Όταν άνοιξαν ξανά ο Wyatt είχε απομακρυνθεί. Ο Rowan πήγε να επιτεθεί από πίσω στον Orton αλλά απέτυχε και δέχτηκε Superkick από τον Harper και RKO από τον Orton για να ηττηθεί.

Αποτελέσματα Smackdown Live 4/4/2017

- H Naomi κέρδισε την Alexa Bliss (παρέμεινε Smackdown Women's Champion)
- O Tye Dillinger κέρδισε τον Curt Hawkins
- Ο Baron Corbin κέρδισε τον Dean Ambrose
- Οι Randy Orton & Luke Harper κέρδισαν τους Bray Wyatt & Erick Rowan

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 4/4/2017: Από εχθροί συνεργάτες Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top