ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Ο Steve Austin σχολιάζει το πρόβλημα με τον Seth Rollins


Στο τελευταίο επεισόδιο του The Steve Austin Show, ο Hall of Famer μίλησε για τον χαρακτήρα του Seth Rollins. Επίσης τον σύγκρινε με κάποια μεγάλα ονόματα της εταιρείας και έδωσε στον Architect κάποιες συμβουλές.

Ο Austin στην αρχή σύγκρινε τον Rollins με κάποια μεγάλα ονόματα από την ιστορία του WWE:

"Ποιος είναι ο Seth Rollins; Λες Seth Rollins ή Seth 'Freakin' Rollins, ακόμα δεν ξέρω τι ή ποιος είναι αυτός ο τύπος. Αυτό εξαρτάται από τον Seth και το WWE να το καθορίσει. Ακόμα δεν γνωρίζω το είδος προσωπικότητας που είναι. Δεν είναι ηλεκτρισμένος σαν τον Rock, κατά της εξουσίας όπως ο Stone Cold ή όπως ο Deadman, οπότε εντάξει ποιος είναι;"

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην συνέχεια ανέφερε πως ο Rollins φέρνει κάτι σε Bret 'The Hitman' Hart αλλά πρέπει να το δουλέψει πολύ:

"Κοιτάξτε έναν άλλο τύπο, που αν μου επιτρέπετε ήταν λίγο εσωστρεφής αλλά είχε ξεκάθαρα εγωισμό σαν Bret 'The Hitman' Hart. Η προσωπικότητα του ήταν σκέτη ιδιοφυΐα, ο καλύτερος που υπάρχει, υπήρχε και θα υπάρχει. Ο Bret ήταν πολύ ταπεινός και ήσυχος έξω από το ρινγκ. Ήταν κάτι σαν τον Seth αν και διαφέρουν σε αρκετά πράγματα. Όπως και να έχει διέθετε ένα παγκόσμιας κλάσης gimmick και ήταν πολύ δουλευταράς. Έτσι πρέπει να δουλέψει και ο Seth."
Item Reviewed: Ο Steve Austin σχολιάζει το πρόβλημα με τον Seth Rollins Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top