ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Γίνεται αυτό που έκανε ο Strowman;


Χαμός γίνεται στο ίντερνετ με το κατόρθωμα του Strowman, δηλαδή να αναποδογυρίσει ένα ασθενοφόρο 5 τόνων! Ζητήθηκε ακόμα και γνώμη ειδικού.


Πολλοί ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο βίντεο του Strowman που διαλύει τον Roman Reigns ( το βίντεο έφτασε πάνω από 5 εκατομμύρια views). Ένα περιοδικό που ασχολείται με παρόμοια θέματα κατέληξε πως όντως γίνεται... αν δεν υπήρχε η βαρύτητα! Συγκεκριμένα αναφέρει πως τα ασθενοφόρα τα οποία ζυγίζουν γύρω στους 4.5 με 6 τόνους, είναι αδύνατον να σηκωθούν από άνθρωπο.

Στο άρθρο ζητήθηκε και η γνώμη του Michael Gill ο οποίος ήταν strongman, δηλαδή συμμετείχε σε διαγωνισμούς δύναμης. Πλέον έχει αποσυρθεί αλλά ανέφερε σχετικά πως ''δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος να αναποδογυρίσει ασθενοφόρο. Το ποσό δύναμης που απαιτείται μπορεί να υπολογιστεί και είναι τρελό. Επίσης πολλά από τα ασθενοφόρα είναι σχεδιασμένα να μην τουμπάρουν σε υψηλές ταχύτητες καθώς μεταφέρουν ασθενείς. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.''

Όσο αφορά πως την γλίτωσε ο Reigns και δεν.. πέθανε, φαίνεται στο βίντεο πως όταν κάνει cut η κάμερα, στο φορείο βρίσκεται μια κούκλα (αν έσκαγε με τα μούτρα έτσι ο Reigns θα είχε τεράστιο πρόβλημα). Επίσης καθώς σηκώνει το ασθενοφόρο ο Strowman φαίνεται πως ανοίγουν οι πόρτες και βγαίνει η σκιά του Reigns.

Το θέμα πήρε νέες διαστάσεις καθώς πολλοί οπαδοί ξεκίνησαν αίτηση στο Change.org η οποία είναι μια ιστοσελίδα που μαζεύει υπογραφές πολλών ατόμων. Αν μαζευτούν πολλές υπογραφές τότε θα αποσταλεί στο WWE. Η εταιρεία από την μεριά της δεν είναι υποχρεωμένη να απαντήσει ούτε και να υπακούσει. Συνήθως όμως δίνεται μια απάντηση στο αίτημα λόγω των πολλών υπογραφών. Στην αίτηση αναφέρεται πως ο Braun Strowman ξεπέρασε τα όρια με την βίαιη επίθεση του και ζητείται μάλιστα η απόλυση του. Ήδη έχουν μαζευτεί 2.500 υπογραφές.

Ο ίδιος ο Strowman ενημερώθηκε για την αίτηση αυτή και απάντησε:

''Κάνω ό,τι θέλω, όποτε θέλω, και η ηλίθια αίτηση σου δεν θα το αλλάξει αυτό!''

Φυσικά πρόκειται για σκηνοθετημένο έργο του WWE και ο σκοπός είναι να φανεί ο Strowman και όχι αν γίνεται η πράξη. Ωστόσο σκηνοθετικά θα μπορούσε να είναι καλύτερα προσεγμένο το κατά τα άλλα υπέροχο backstage σποτάκι της καταστροφής του Reigns.

Item Reviewed: Γίνεται αυτό που έκανε ο Strowman; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top