ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

UFC 210: Απόλυτος κακός ο Cormier


O Daniel Cormier κέρδισε με submission τον Anthony Johnson στο main event του UFC 210 και αποδέχτηκε τη γιούχα του κόσμου, ενώ τα έβαλε με τον Jimi Manuwa και τον Jon Jones. Αποσύρθηκαν Johnson και Cote. Καταστροφή το co-main event.


Ο Daniel Cormier κράτησε το Light Heavyweight Championship κερδίζοντας τον Anthony Johnson με τον ίδιο τρόπο με τον πρώτο αγώνα. Ο Johnson επιδίωξε να πάει στο έδαφος και ο Cormier δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ο Cormier δέχτηκε μερικά χτυπήματα αλλά στον τρίτο γύρο βρήκε το άνοιγμα και κλείδωσε το rear-naked choke για να πάρει τη νίκη. Μετά τον αγώνα ο Johnson ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ενώ ο Cormier τα έχωσε στον Jimi Manuwa και τον Jon Jones, που βρίσκονταν στο κοινό.

Μια λάθος απόφαση του διαιτητή κατέστρεψε το co-main event. O Gegard Mousasi και ο Chris Weidman έδιναν έναν ωραίο αγώνα μέχρι που όλα χάλασαν στον δεύτερο γύρο. Ο Mousasi έριξε δυο γονατιές στο κεφάλι του Weidman και ο διαιτητής τους σταμάτησε πιστεύοντας ότι η δεύτερη ήταν αντικανονική επειδή ο Weidman είχε και τα δυο χέρια στο έδαφος. Το replay έδειξε ότι μόνο το ένα χέρι ακουμπούσε, κάτι που σημαίνει ότι η γονατιά ήταν νόμιμη. Εκεί όλοι μπερδεύτηκαν, κανείς δεν ήξερε τι γίνεται και οι γιατροί έδωσαν τέλος στον αγώνα με TKO υπέρ του Mousasi. Και οι δύο αθλητές ήταν απογοητευμένοι μετά τον αγώνα, με τον Mousasi να λέει ότι θα δώσει ρεβάνς στον Weidman.

Η Cynthia Calvillo καλωσόρισε με ήττα την Pearl Gonzalez στο UFC. H Calvillo κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα και πήρε τη νίκη με rear-naked choke στο 3:45 του τρίτου γύρου.

Ο Thiago Alves και ο Patrick Cote έδωσαν έναν διασκεδαστικό αγώνα που έφτασε στους κριτές, οι οποίοι έδωσαν τη νίκη ομόφωνα στον Alves. Μετά τον αγώνα o Cote ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Μόλις 2,5 λεπτά χρειάστηκε στον πρώτο αγώνα της main card ο Charles Oliveira για να κερδίσει τον Will Brooks. Ο Βραζιλιάνος ανέβηκε στην Lightweight Division και ήταν τρομερός. Η νίκη ήρθε με rear-naked choke στον όρθιο Brooks.

Αποτελέσματα UFC 210

Main Card

- O Daniel Cormier κέρδισε τον Anthony Johnson με υποταγή στο 3:37 του τρίτου γύρου
- O Gegard Mousasi κέρδισε τον Chris Weidman με ΤΚΟ στο
- Η Cynthia Calvillo κέρδισε την Pearl Gonzalez με υποταγή στο 3:45 του τρίτου γύρου
- O Thiago Alves κέρδισε τον Patrick Cote με ομόφωνη απόφαση
- O Charles Oliveira κέρδισε τον Will Brooks με υποταγή στο 2:30 του πρώτου γύρου

Preliminary Card

- O Myles Jury κέρδισε τον Mike de le Torre με ΤΚΟ στο 3:30 του πρώτου γύρου
- Ο Kamaru Usman κέρδισε τον Sean Strickland με ομόφωνη απόφαση
- Ο Shane Burgos κέρδισε τον Charles Rosa με ΤΚΟ στο 1:59 του τρίτου γύρου
- O Patrick Cummins κέρδισε τον Jan Blachowicz με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Gregor Gillespie κέρδισε τον Andrew Holbrook με ΚΟ στο 0:21 του πρώτου γύρου
- Ο Desmond Green κέρδισε τον Josh Emmett με πλειοψηφική απόφαση
- Η Katlyn Chookagian κέρδισε την Irene Aldana με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Magomed Bibulatov κέρδισε τον Jenel Lausa με ομόφωνη απόφαση

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC 210: Απόλυτος κακός ο Cormier Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top