ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Η φοβία του Undertaker και η φάρσα του Owen Hart


Στο πρόσφατο επεισόδιο του "Something to Wrestle With", ο Bruce Prichard θυμήθηκε μια παλιά ιστορία που έλαβε μέρος στα παρασκήνια μεταξύ του αδικοχαμένου Owen Hart και του Undertaker.

Όλοι φοβούνται από κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό και ο Deadman δεν είναι εξαίρεση. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Taker από πάντα είχε κάποιο φόβο για τα αγγούρια!

Κατά την διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ Owen Hart και Undertaker, ο πρώτος έκρυψε ένα αγγούρι στα ρούχα του για να το χρησιμοποιήσει ως αντικείμενο μες τον αγώνα. Την στιγμή που πήγε να το χρησιμοποιήσει, ο Taker δυσκολεύτηκε να παραμείνει kayfabe και να μην δείξει την φοβία του.

Ο Deadman ήταν έξαλλος με τον Hart αλλά αυτό δεν τον αποθάρρυνε. Ο King of Harts συνέχισε να εκμεταλλεύεται την φοβία του Taker με τα αγγούρια και έφτασε σε σημείο να τα βάζει ακόμα και στο τσάι του.

Ο Owen Hart δεν ήταν ο μόνος που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την φοβία του Phenom. Ο Paul Bearer μια φορά είχε εξομολογηθεί πως είχε γεμίσει το καπέλο του Taker με αγγούρια και παραλίγο να κάνει εμετό.


Item Reviewed: Η φοβία του Undertaker και η φάρσα του Owen Hart Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top