ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Ο Undertaker φημολογείται για εμφάνιση στο Stone Cold PodcastΜε το (ανεπίσημο) τέλος της καριέρας του Deadman νέα κάνουν λόγο πως θα εμφανιστεί σε podcast και συγκεκριμένα του Stone Cold όπως κάνανε άλλοι παλαιότερα.


Είναι ευρέως γνωστό πως ο Phenom δεν σταματάει να είναι σε χαρακτήρα ούτε στο.. σπίτι του. Ωστόσο αφού πλέον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, φημολογείται πως και ο ίδιος θα παύσει να είναι σε χαρακτήρα πια. Αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να εμφανίζεται ως ο εαυτός του και να κάνει συνεντεύξεις, να γράψει βιβλίο ή και να συμμετέχει σε DVD.

Ο ίδιος ο Stone Cold πάντως σε παλαιότερη συνέντευξη είχε πει πως μίλησε με τον Deadman και του υποσχέθηκε πως στο μέλλον θα εμφανιστεί στο Podcast του για μια συνέντευξη. Αυτό όμως θα γίνει σε σπέσιαλ του WWE Network καθώς το WWE δεν θα χάσει την ευκαιρία να γίνει αυτό εκτός της εταιρίας.

Όσο αφορά τα Podcast του Austin, ο Vince φαίνεται να απογοητεύτηκε από το τελευταίο με καλεσμένο τον Dean Ambrose καθώς ήταν ομολογουμένως το χειρότερο και η πιο αμήχανη συνέντευξη του Rattlesnake. Για αυτό το λόγο έχει να γίνει και σπέσιαλ επεισόδιο από τότε δηλαδή τον Αύγουστο.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως θα αλλάξουν και ο Undertaker ίσως είναι ο επόμενος καλεσμένος με το κοινό να μείνει κολλημένο στην οθόνη με τις αμέτρητες ιστορίες που θα έχει να πει ο Phenom.

Item Reviewed: Ο Undertaker φημολογείται για εμφάνιση στο Stone Cold Podcast Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top