ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Wrestlemania 33: Η πρόταση γάμου του Cena άλλαξε τα πλάνα


Στην Wrestlemania 33 ο John Cena αγωνίστηκε μαζί με τη Nikki Bella σε ένα mixed tag team ματς κόντρα στο ζεύγος The Miz-Maryse, ωστόσο όπως όλοι γνωρίζουμε αυτό δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του WWE για το μεγαλύτερο event της χρονιάς.


Οι ιθύνοντες του promotion σχεδίαζαν ως main event της φετινής Wrestlemania αγώνα ανάμεσα σε John Cena και Undertaker, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο executive του WWE Kevin Dunn σκέφτηκε την ιδέα της πρότασης γάμου του Cena στη Nikki Bella κατά τη διάρκεια του PPV.

Φημολογείται μάλιστα ότι αρχικά η ιδέα αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Cena, ωστόσο προφανώς η γνώμη του άλλαξε στη συνέχεια. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι στα αρχικά σχέδια των ανθρώπων του WWE ήταν να νικήσει ο Undertaker τον AJ Styles στο Royal Rumble για το WWE Championship και όχι ο Cena. Στη συνέχεια, ο AJ θα έπαιρνε πίσω τον τίτλο στο Elimination Chamber, αφού πρώτα ο Cena θα έβγαζε εκτός αγώνα τον Taker, κάτι το οποίο θα οδηγούσε στον αγώνα μεταξύ των δύο στη Mania.

Επίσης, στα αρχικά πλάνα του WWE ήταν να αγωνιστούν μαζί The Miz και Maryse και πάλι σε mixed tag team ματς όχι όμως εναντίον των Cena-Bella, αλλά κόντρα στους Ambrose-Renee Young.

Item Reviewed: Wrestlemania 33: Η πρόταση γάμου του Cena άλλαξε τα πλάνα Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top