ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Το WWE σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον 'Broken' χαρακτήρα του Matt Hardy


Πολλοί περίμεναν να δουν τον Broken χαρακτήρα των Hardyz στο WWE, σε μεγαλύτερο κοινό και με τις επιπλέον δυνατότητες. Ωστόσο δεν το WWE δεν είχε τα δικαιώματα αλλά δεν το βάζει κάτω.Ο λόγος που δεν μπορεί το WWE να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα είναι επειδή το Impact Wrestling, όπου εκεί έκανε ντεμπούτο ο χαρακτήρας κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα και δεν αφήνει να χρησιμοποιηθεί εκτός TNA.

Στα περισσότερα βίντεο το TNA έχει βάλει στο youtube το ''TM" που είναι το λογότυπο στα trademark σε λέξεις όπως broken Matt, brother Nero και broken brilliance. Κάτι παρόμοιο έγινε και στο ROH 15th anniversary όπου το TNA έστειλε προειδοποιήσεις σε παρόχους του PPV πως αν παρουσιαστεί ο χαρακτήρας θα υπάρχουν νομικά προβλήματα. Για αυτόν τον λόγο οι Hardyz σε εκείνο το σόου δεν χρησιμοποίησαν τις περισσότερες κινήσεις των νέων χαρακτήρων τους.

Το WWE προσπαθεί να κάνει μια συμφωνία με το TNA για να χρησιμοποιηθεί ο χαρακτήρας στην τηλεόραση και λέγεται πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Item Reviewed: Το WWE σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον 'Broken' χαρακτήρα του Matt Hardy Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top