ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Ο πραγματικός λόγος που το WWE δεν χρησιμοποίησε τον ''Broken'' χαρακτήρα


Αλλάζουν τα δεδομένα όπως τα ξέραμε καθώς τελικά η μήνυση για τα δικαιώματα του χαρακτήρα δεν παίζει ρόλο στο πως χρησιμοποιεί τον ρόλο των Hardyz το WWE.Υπενθιμίζουμε ότι υπήρχε η φήμη πως το WWE δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον ''Broken'' χαρακτήρα που δημιούργησε ο Matt Hardy διότι εκκρεμούσε μήνυση για πνευματικά δικαιώματα που κατείχε ακόμα το TNA.

Νέα δεδομένα κάνουν λόγο πως ο Vince McMahon είναι υπαίτιος για το πως χρησιμοποιούνται οι χαρακτήρες. Αν ήθελε ο ίδιος θα μπορούσε να πληρώσει το TNA μόνο με τα λεφτά που έχει στην.. τσέπη του! Αλλά ως γνωστόν αποφεύγει να χρησιμοποιεί πράγματα που ο ίδιος δεν δημιούργησε.

Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν καθώς ο ίδιος πείσθηκε για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα καθώς ο κόσμος τρελαίνεται να φωνάζει συνθήματα όπως 'delete' και 'brother Nero'. Επίσης ένας ακόμα λόγος που θέλει να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα στην τηλεόραση είναι για τα τεράστια κέρδη που προβλέπονται από τις πωλήσεις εμπορευμάτων πολλών ειδών όπως μπλούζες, συλλεκτικά κλπ.

Επομένως με την νέα τροπή που παίρνουν τα πράγματα, οι Hardyz δεν θα κάτσουν για πολύ ως Tag Team αλλά θα χωριστούν με τον Matt να κοντράρεται πιθανότατα με τον Bray Wyatt και τον Jeff να κάνει ίσως μια ακόμα τεράστια πορεία όπως παλαιότερα. Ο Vince εξάλλου είναι πεπεισμένος ήδη για τις ικανότητες του Jeff και τώρα φαίνεται πως ισχύει το ίδιο για τον Matt.

Item Reviewed: Ο πραγματικός λόγος που το WWE δεν χρησιμοποίησε τον ''Broken'' χαρακτήρα Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top