ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Θα είναι υπο διεκδίκηση το WWE Championship στο Payback?


Με το Superstar Shake-Up να φέρνει τα άνω κάτω στις κόντρες για τους τίτλους και ειδικά στο ματς του Orton με τον Wyatt στο House of Horrors ματς.

Το νέο προκύπτει από το άρθρο στο WWE.com που περιγράφει το ματς του Orton με τον Wyatt. Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν γίνεται πουθενά λόγος για το WWE Championship αλλά αντιθέτως προμοτάρεται πολύ το House of Horrors. Επίσης έχει λογική επειδή σε περίπτωση που νικούσε ο Wyatt το RAW θα είχε τα δύο μεγάλα World Title πράγμα που δεν γίνεται.

Με αυτή την εξέλιξη, αν και στερείται ευκαιρία που δικαιούται ο Wyatt για τον τίτλο, το ματς γίνεται πιο απρόβλεπτο. Φυσικά αφού δεν πάει για τον τίτλο ο Wyatt και παίζει σε δικό του ματς, θα είναι μέγα θάψιμο αν χάσει και πάλι.

Ο ίδιος ο Wyatt λέγεται πως είναι θυμωμένος με τη μεταχείριση του στο WWE καθώς πίστευε πως θα είχε περισσότερες ευκαιρίες στο SmackDown και χτιζόταν ωραία η ιστορία του.

Το SmackDown έχει ήδη νέο Number One Contender τον Jinder Mahal οπότε όλα τα σημάδια δείχνουν πως ο Wyatt δεν θα πάρει rematch για τον τίτλο, χωρίς βέβαια αυτό να έχει ανακοινωθεί επίσημα από το WWE.

Item Reviewed: Θα είναι υπο διεκδίκηση το WWE Championship στο Payback? Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top