ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Ο αριθμός των συνδρομητών του WWE Network


Μετά την Wrestlemania 33 έγινε σύσκεψη στην οποία οι ιθύνοντες του WWE αποκάλυψαν οικονομικά στοιχεία του WWE, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των συνδρομητών στο WWE Network.


Το Network δεν έχει φτάσει ακόμη τους 2 εκατομμύρια συνδρομητές αλλά είναι πολύ κοντά. Οι συνδρομητές είναι 1,949 εκατομμύρια, εκ των οποίων οι 1.661 είναι πληρωμένες συνδρομές. Εκτός ΗΠΑ οι συνδρομές ανέρχονται σε 497.000 με τις 424.000 να είναι πληρωμένες.

Στο τελευταίο τέταρτο του 2016 οι συνολικοί συνδρομητές του Network ήταν 1,41 εκατομμύρια. Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου οι πληρωμένες συνδρομές ήταν 1,5 εκατομμύρια.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο αριθμός των συνδρομητών του WWE Network Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top