ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

205 Live 2/5/2017: Επανενώθηκαν Noam Dar και Alicia Fox


O Noam Dar κέρδισε τον Rich Swann στο main event και τα ξαναβρήκε με την Alixia Fox. Νέο μάθημα από τον Akira Tozawa στον Brian Kendrick.


Ο TJP και ο Lince Dorado βρέθηκαν αντιμέτωποι στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου. Ο TJP πείραξε την μάσκα του Dorado και βρήκε άνοιγμα για να κλειδώσει το kneebar και να κερδίσει.

Ο Brian Kendrick έδινε συνέντευξη στον Corey Graves για τον Akira Tozawa όταν ο Ιάπωνας τον έριξε από την καρέκλα. Ο Tozawa έκατσε στην καρέκλα και είπε ότι το πέμπτο μάθημα είναι να τελειώνεις πάντα εμφατικά μια συνέντευξη.

Ο Drew Gulak παρουσιάστηκε με νέο τραγούδι και αντιμετώπισε τον Mustafa Ali. Ο Gulak απέκρουσε Frog Splash του Ali και πήρε τη νίκη.

Στο main event ο Noam Dar πάλεψε κόντρα στον Rich Swann και τον κέρδισε με Running Kick. Μετά τον αγώνα ήρθε η Alicia Fox στο ρινγκ για να τα ξαναβρεί με τον Dar. O Dar την αγκάλιασε κι οι δυο τους τα βρήκαν ξανά.

Αποτελέσματα 205 Live 2/5/2017

- Ο TJP κέρδισε τον Lince Dorado
- O Drew Gulak κέρδισε τον Mustafa Ali
- O Noam Dar κέρδισε τον Rich Swann

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 2/5/2017: Επανενώθηκαν Noam Dar και Alicia Fox Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top