ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

205 Live 9/5/2017: Το τελευταίο μάθημα


Ο Brian Kendrick ηττήθηκε από τον Akira Tozawa και του παρέδωσε το τελευταίο και πιο σκληρό του μάθημα. Ήπιαν μπύρες Austin Aries και Jack Gallagher.


O Jack Gallagher κάλεσε τον Austin Aries για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του στο RAW. O Neville τους διέκοψε και εξέφρασε την απογοήτευσή του με το αγγλικό κοινό. Ο TJP επιτέθηκε πισώπλατα στον Aries και τον Gallagher και τον βοήθησε ο Neville. Οι δύο καλοί επικράτησαν όμως και ήπιαν από ένα ποτήρι μπύρα για να το γιορτάσουν.

Ο Mustafa Ali αντιμετώπισε τον Tony Nese και βγήκε νικητής. Ο Ali πήρε τη νίκη κόντρα στον "Premier Athlete" με Inverted 450 Splash.

Στο main event ο Akira Tozawa κατάφερε να κλέψει τη νίκη από τον Brian Kendrick με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει. Ο Kendrick επιτέθηκε βάναυσα στον Tozawa και του παρέδωσε το τελευταίο του μάθημα, το οποίο είναι ότι κανείς δεν τα βάζει με τον Brian Kendrick.

Αποτελέσματα 205 Live 9/5/2017

- Ο Mustafa Ali κέρδισε τον Tony Nese
- O Brian Kendrick κέρδισε τον Akira Tozawa

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 9/5/2017: Το τελευταίο μάθημα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top