ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ο Batista ζήτησε τον Triple H και το WWE αρνήθηκε


Ο πρώην WWE Champion και νυν αστέρας του Hollywood Batista ήταν καλεσμένος στο podcast του Chris Jericho και μίλησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή στο WWE.


Ο νικητής του Royal Rumble του 2005 και του 2014 αποκάλυψε στο "Talk Is Jericho" ότι πρότεινε στο WWE να επιστρέψει και να κάνει κόντρα με τον Triple H αλλά δεν πήρε σαφή απάντηση. Ρώτησε αρκετές φορές και το μόνο που άκουσε από τον Vince McMahon είναι ότι θα το σκεφτεί.

Ο Batista δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει με νεότερα ταλέντα, κάτι που μάλλον θα προτιμούσε το WWE. Ο λόγος είναι ότι αυτό θα ήταν το feud της απόσυρσής του και θα ήθελε να το κάνει με τον Triple H, επειδή υπάρχει μεγάλη ιστορία μεταξύ τους.

Ο "Animal" πρόσθεσε επίσης ότι του έχει λείψει το pro-wrestling αλλά όχι το εργασιακό περιβάλλον του WWE και ότι θα επιστρέψει πολύ δύσκολα στο άμεσο μέλλον γιατί το πρόγραμμά του είναι γεμάτο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Batista ζήτησε τον Triple H και το WWE αρνήθηκε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top