ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Impact Wresting 11/5/2017: Πήρε το χρυσό εισιτήριο ο El Patron


O Alberto El Patron κέρδισε το GFW Global Championship και μπορεί να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο του Impact στο Slammiversary. Ήρθαν στα χέρια LAX και Veterans Of War. Βίαιος ο EC3.


Ένα Fatal Four Way Match γεμάτο high flying spots ανάμεσα στους Andrew Everett, Caleb Konley, Desmond Xavier και Matt Sydal άνοιξε το επεισόδιο. Ο Everret ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής.

Ο KM παρήγγειλε πίτσα στο σπίτι του, αρνήθηκε να πληρώσει και ανάγκασε τον ντελιβερά να φύγει.

O EC3 έκανε είσοδο ντυμένος cowboy και αφιέρωσε τραγούδι στον James Storm. Ο Storm του επιτέθηκε αλλά ο EC3 τον έδεσε με χειροπέδες στο σκοινί και του επιτέθηκε βάναυσα με τη ζώνη του. Ο EC3 σκουντούφλησε σε έναν καμεραμάν και τον χτύπησε κι αυτόν με τη ζώνη.

Οι Hakim Zane και Idris Abraham αντιμετώπισαν τους Laredo Kid και Garza Jr. και ηττήθηκαν με 450 Splash του Laredo Kid.

Παρά την άσχημη κατάστασή της, η Laurel Van Ness κέρδισε την Ava Storie. Μετά τον αγώνα η Van Ness επιτέθηκε στην Storie και την σταμάτησε ο διαιτητής.

Οι LAX οργάνωσαν κηδεία-παρωδία για την Decay. O Konnan τα έβαλε με έναν fan που κρατούσε σημαία των ΗΠΑ και του επιτέθηκε. Οι Veterans Of War ήρθαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν στους LAX για την ασέβεια που έδειξαν στην αμερικανική σημαία.

Πολύ εύκολα διατήρησε το Grand Championship ο Moose κόντρα στον Marshe Rockett. O πρωταθλητής κυριάρχησε στον πρώτο γύρο και πήρε τη νίκη στον δεύτερο. Μετά τον αγώνα ο Moose δέχτηκε επίθεση από τους Eli Drake, Tyrus και Chris Adonis.

O Alberto El Patron κατάφερε να κατακτήσει το GFW Global Championship αναγκάζοντας τον Magnus να κάνει tap out στο Cross Armbreaker. Με την κατάκτηση του τίτλου ο El Patron έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει το Impact Wrestling World Heavyweight Championship στο Slammiversary.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 11/5/2017

- Ο Andrew Everett κέρδισε τους Caleb Konley, Desmond Xavier και Matt Sydal
- Οι Laredo Kid & Garza Jr. κέρδισαν τους Hakim Zane & Idris Abraham
- Η Laurel Van Ness κέρδισε την Ava Storie
- O Moose κέρδισε τον Marshe Rockett (παρέμεινε Impact Grand Champion)
- O Alberto El Patron κέρδισε τον Magnus (νέος GFW Global Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wresting 11/5/2017: Πήρε το χρυσό εισιτήριο ο El Patron Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top