ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Impact Wrestling 4/5/2017: Έτοιμος για τον Magnus ο El Patron


Ο Alberto El Patron κέρδισε αγώνα για το GFW Heavyweight Championship, το οποίο κράτησε ο Magnus κόντρα στον Matt Morgan. Νέα GFW Women's Champion η Sienna. Νέα επίθεση από τον Davey Richards στον Eddie Edwards.


Την δεύτερή του νίκη στο Impact πήρε ο Matt Sydal σε ένα εξαιρετικό opening match κόντρα στον Eddie Edwards. O Sydal κέρδισε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή με Shooting Star Press. Μετά τον αγώνα οι δύο αντίπαλοι έδωσαν τα χέρια. O Davey Richards και η Angelina Love επιτέθηκαν στον Edwards και τη γυναίκα του καθώς αποχωρούσαν.

Αλλαγή κατόχου έγινε στο GFW Women's Championship. Με τον KM στο πλευρό της, η Sienna κέρδισε την Christina Von Eerie και κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Eli Drake και ο Alberto El Patron τσακώθηκαν στα παρασκήνια και ο Bruce Prichard τους έβαλε στο main event, με τον νικητή να παίρνει αγώνα για το GFW Heavyweight Championship.

O EC3 κέρδισε πολύ εύκολα τον John Bollen. Μετά τον αγώνα πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να κερδίσει το Impact Wrestling World Heavyweight Championship στο Slammiversary.

Με πονηριά κράτησε το GFW Heavyweight Championship ο Magnus κόντρα στον Matt Morgan. O Magnus πήγε να χρησιμοποιήσει την ζώνη αλλά ο διαιτητής του την πήρε. Όταν γύρισε την πλάτη του ο διαιτητής, ο Magnus κλώτσησε τον Morgan στα γεννητικά του όργανα και πήρε τη νίκη με Elbow Drop από το πάνω σκοινί.

Προβλήθηκαν video με τους LAX στο κρησφύγετό τους και τον Rockstar Spud να αναρρώνει από την επίθεση του Swoggle.

O Kongo Kong κέρδισε πανεύκολα τον William Weeks. Μετά τον αγώνα ο Braxton Sutter τα έβαλε με τον Kong και τον πέταξε έξω από το ρινγκ.

O Alberto El Patron ήταν αυτός που πήρε το χρίσμα του πρώτου διεκδικητή του GFW Heavyweight Championship. Για να το πάρει κέρδισε τον Eli Drake με Double Foot Stomp από το πάνω σκοινί.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 4/5/2017

- Ο Matt Sydal κέρδισε τον Eddie Edwards
- H Sienna κέρδισε την Christina Von Eerie (νέα GFW Women;s Champion)
- O EC3 κέρδισε τον John Bollen
- Ο Magnus κέρδισε τον Matt Morgan (παρέμεινε GFW Heavyweight Champion)
- Ο Kongo Kong κέρδισε τον William Weeks
- O Alberto El Patron κέρδισε τον Eli Drake

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 4/5/2017: Έτοιμος για τον Magnus ο El Patron Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top