ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Επιστρέφει νωρίτερα ο Lesnar


Πολύ πρόσφατα αναφέραμε ότι ο Brock Lesnar θα επέστρεφε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα στις 3 Ιουλίου, δηλαδή στο τελευταίο Monday Night RAW πριν το Great Balls of Fire, ωστόσο ο "Beast Incarnate" θα δώσει το παρών σε δύο ακόμη επεισόδια του «κόκκινου» show μέσα στον Ιούνιο.


Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Lesnar θα βρεθεί στο RAW τόσο στις 12 Ιουνίου, όσο και στις 26 του ίδιου μήνα, ενώ όπως έχουμε ήδη τονίσει θα συμμετέχει και στο τελευταίο επεισόδιο πριν το Great Balls of Fire.

Προφανώς, οι ιθύνοντες του WWE θέλουν να «χτίσουν» κάποιο storyline με πρωταγωνιστή τον Brock Lesnar, ο οποίος θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο επερχόμενο PPV και το πιο πιθανό είναι να έχει απέναντι του ως αντίπαλο τον Braun Strowman.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστρέφει νωρίτερα ο Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top