ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

NXT 10/5/2017: Πάει Σικάγο o Itami


O Hideo Itami κέρδισε μια πραγματική μάχη από τον Roderick Strong και θα διεκδικήσει το NXT Championship στο Takeover: Chicago. Ladder Match μεταξύ Authors Of Pain και DIY στο Takeover.


Άλλη μια νίκη στο NXT πέτυχε ο Aleister Black. Ο Ολλανδός κέρδισε τον Cezar Bononi με Black Mass στον εναρκτήριο αγώνα του επεισοδίου.

Ανακοινώθηκε ότι η Ember Moon δεν θα αγωνιστεί για το NXT Women's Championship στο Takeover λόγω τραυματισμού. Προβλήθηκε βίντεο με την Ruby Riot να μιλάει για τα τατουάζ και την Nikki Cross να καταστρέφει την συνέντευξή της.

Οι DIY είπαν ότι κανείς δεν δικαιούται αγώνα για το NXT Tag Team Championship πέρα από αυτούς. Οι Riddick Moss και Tino Sabbatelli διαφώνησαν. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε αγώνα με τους DIY να κερδίζουν. Ο William Regal ανακοίνωσε μετά τον αγώνα ότι οι DIY θα διεκδικήσουν τους τίτλους των DIY σε Ladder Match στο Takeover.

O Andrade Almas χώθηκε στη μύτη του Kassius Ohno εν μέσω συνέντευξης και κανόνισαν αγώνα για το επόμενο επεισόδιο.

Ο Hideo Itami και ο Roderick Strong πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για τη θέση πρώτου διεκδικητή του NXT Championship του Bobby Roode. Στο τέλος ο Itami εκτέλεσε το Go To Sleep στον εξαντλημένο Strong και πήρε τη νίκη. Μετά τον αγώνα οι δύο αντίπαλοι αγκαλιάστηκαν.

Αποτελέσματα NXT 10/5/2017

- Ο Aleister Black κέρδισε τον Cezar Bononi
- Οι DIY κέρδισαν τους Riddick Moss & Tino Sabbatelli
- O Hideo Itami κέρδισε τον Roderick Strong

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 10/5/2017: Πάει Σικάγο o Itami Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top