ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

NXT 3/5/2017: Τρεις για την Asuka


Εκεί που περιμέναμε μία διεκδικήτρια για το NXT Women's Championship, τελικά τρεις superstars θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Asuka στο Takeover: Chicago. Εμφατική νίκη από τον Hideo Itami.


Ο Killian Dain έχοντας μαζί του τον Eric Young κέρδισε σε έναν σύντομο αγώνα τον Danny Burch.

Πολύ εύκολα κέρδισαν δύο μικρόσωμους τοπικούς παλαιστές οι Heavy Machinery. Μετά τον αγώνα προκάλεσαν τους Authors Of Pain.

Ο Hideo Itami βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Kona Reeves, ο οποίος πήρε συμβουλές από τον Bobby Roode πριν τον αγώνα αλλά ηττήθηκε με Go To Sleep.

Προβλήθηκε το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Roderick Strong. Το βάρος δόθηκε στη γυναίκα του, το παιδί του και την καριέρα του στην ανεξάρτητη σκηνή.

Το Battle Royal για ανάδειξη πρώτης διεκδικήτριας του NXT Women's Championship. Η Asuka επιτέθηκε στις τρεις τελευταίες superstars που είχαν απομείνει στο ρινγκ, την Ember Moon, την Ruby Riot και την Nikki Cross. O William Regal αποφάσισε να δώσει αγώνα για τον τίτλο και στις τρεις αγωνιζόμενες, μετατρέποντας έτσι τον αγώνα στο Takeover: Chicago σε Fatal Four Way.

Αποτελέσματα NXT 3/5/2017

- Ο Killian Dain κέρδισε τον Danny Burch
- Οι Heavy Machinery κέρδισαν δύο τοπικούς παλαιστές

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 3/5/2017: Τρεις για την Asuka Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top