ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

RAW 1/5/2017: Ο κόσμος του WyattΕπεισοδιακό το RAW μετά το Payback με νέο νούμερο 1 διεκδικητή για το Intercontonetal Championship, πολλές παρεμβολές στο main event και μια απειλή του Wyatt. Στέψη πρωταθλήτριας η Alexa Bliss, εξηγήθηκαν για τις πράξεις τους οι Sheamus & Cesaro.Το επεισόδιο ξεκινά με την στέψη της Alexa Bliss η οποία μιλάει πολύ ώρα στο μικρόφωνο και κοροϊδεύει τις συναδέλφους της με τελευταία την Bayley η οποία ξεσπάει και επιτήθεται πρώτη και ξεσπάει καβγάς μεταξύ όλων. Δημιουργείται ένα 8 woman Tag match με νικήτριες την ομάδα της Alexa Bliss.

Οι Gallows & Anderson επιτήθονται στους Enzo & Cass πριν το one on one ματς του Gallows με τον Enzo και ακολουθεί χαμός. Ο Gallows καταφέρνει να πάρει την νίκη.

Στη συνέχεια ακούσαμε από τον Seth Rollins ο οποίος θέλει τον Universal τίτλο ο οποίος.. αγνοείται. Το κοινό πορώθηκε αλλά διέκοψε ο Finn Balor που τον θέλει και εκείνος μιας και ποτέ δεν τον έχασε. Ο Ambrose διέκοψε μετά και ανέφερε πως το RAW έχει έναν νούμερο έναν πρωταθλητή, έναν που εμφανίζεται πάντα και αυτός είναι ο Intercontinental Champion. Ο Miz διαφωνεί καθώς πιστεύει δεν το αξίζει και ο Ambrose παίρνει τηλέφωνο τον Angle (μέσα στο ρινγκ) και λέει πως θα γίνει triple threat για τη διεκδίκηση του Intercontinental τίτλου.

Σε ένα ματς που στριμώχτηκαν όλοι ο Cruiserweights που είναι ασήμαντοι, οι Akira Tozawa, Jack Gallagher και Rich Swann νίκησαν τους Nese, Kendrick και Noam Dar με το gentleman's dropkick.

Οι Sheamus & Cesaro κάνανε κανονική στροφή σε Heel και εξαπέλυσαν πυρά εναντίον των Hardyz και του WWE Universe. Οι Hardyz τους κυνήγησαν αλλά εκείνοι έτρεξαν.

Ο Apollo Crews νίκησε τον Heath Slater με τον Titus στην γωνία του.

Ο Wyatt διέκοψε τον Kurt Angle και ανέφερε πως είναι στον δικό του κόσμο τώρα και πως δεν πρέπει να του σταθεί εμπόδιο.

Ο Aries νίκησε τον TJ Perkins ο οποίος απέτυχε στην δουλειά που του έβαλε ο Neville.

Στο main event που ήταν από τα καλύτερα ματς που έχουν γίνει σε RAW και φάνηκαν πολύ καλοί όλοι οι συμμετέχοντες ( ναι ακόμα και ο Miz) , ο Miz κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από παρεμβολές των Samoa Joe και Bray Wyatt, με τον τελευταίο να επιτίθεται στον Balor.

Αποτελέσματα RAW 1/5/2017:

-Οι Alexa Bliss, Fox & Nia Jax νίκησαν τις Bayley, Banks & Dana Brooke.
-O Gallows νίκησε τον Enzo Amore
-Οι Gallagher, Swan & Akira Tozawa νίκησαν τους Nese, Kendrick και Noam Dar
-Ο Apollo Crews νίκησε τον Heath Slater
-Ο Austin Aries νίκησε τον TJP
-O Miz νίκησε τους Rollins και Balor

Item Reviewed: RAW 1/5/2017: Ο κόσμος του Wyatt Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top