ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

RAW 15/5/2017: Ο καθένας για τον εαυτό του


Fatal 5 way σύμφωνα με τον Angle και ο νικητής αντιμετωπίζει τον Lesnar. Κρατάει τον τίτλο με low blow ο Ambrose, εκτός ο Strowman για περίπου 6 μήνες. Μεγάλη νίκη ο Reigns εναντίων του Balor, τους ξάπλωσε όλους ο Wyatt.


Το σόου ξεκινάει με τον Angle να μας πληροφορεί πως ο Strowman έκανε εγχείρηση στον ώμο και θα μείνει εκτός έως και 6 μήνες! Ωστόσο πρέπει να βρεθεί ένας νούμερο ένα διεκδικητής για τον Lesnar και για αυτό στο Extreme Rules θα γίνει Fatal 5 Way με συμμετέχοντες τους Reigns, Balor, Rollins, Samoa Joe και Bray Wyatt.
Ο Reigns διακόπτει και δεν συμφωνεί με αυτό καθώς δεν είναι κανείς στο επίπεδο του. επαναλαμβάνει το this is my yard και λέει πως είναι ο μόνος που μπορεί να νικήσει τον Lesnar. Ο Balor διαφωνεί και λέει η ουρά για τον τίτλο ξεκινάει από πίσω του. Ο Joe μας πληροφορεί πως δεν έχει να κάνει με αυτούς αλλά με πράξεις και αυτός θα πάει να πάρει τον τίτλο του Beast. Τα φώτα σβήνουν και ο Wyatt νιώθει το beast να πλησιάζει και όλοι φοβούνται αλλά εκείνος όχι. Τέλος, ο Rollins δεν έχει όρεξη για λόγια και λέει πως όλοι ήρθαν εδώ για να δούνε ξύλο και ορμάει πρώτος στον Joe. Γίνεται χαμός στο ρινγκ και μένει όρθιος ο Balor που βούτηξε πάνω σε όλους από το ρινγκ.

Ο Jeff Hardy νίκησε τον Sheamus με Swanton Bomb μετά από αντιπερισπασμό του Matt.

Η Alicia Fox έκανε την έκπληξη και κατάφερε να νικήσει την Sasha Banks με Scissors Kick.

Ο Miz προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Maryse και να κάνει low blow τον Ambrose αλλά εκείνος τον κατάλαβε, τα πήρε και τον κλώτσησε χαμηλά προκαλώντας αποκλεισμό αλλά κράτησε την ζώνη.

Η Bayley πληροφορεί τον Alexa πως θα πραγματοποιήσει το rematch της στο Extreme Rules αλλά η Bliss αναφέρει πως δεν ξέρει τίποτα η Bayley από Extreme. Ξεσπάει καβγάς και η Alexa παίρνει ένα kendo stick και το χρησιμοποιεί για να χτυπήσει την Bayley.

Σε ένα ωραίο ματς που τα έδωσαν όλα οι Balor και Reigns, κατάφερε να πάρει την νίκη ο τελευταίος με Spear καθώς κατάφερε να αποφύγε το Coup de grace του Balor.

Σε αυτό το σημείο ήταν προγραμματισμένο ένα ματς μεταξύ των Gallows & Anderson εναντίον του Goldust και R Truth αλλά ο Goldust έκανε heel turn (καλα διαβάσατε) και έδειρε τον Truth για κάμποση ώρα μέχρι να πάρει το μικρόφωνο και να πει ''that's what's up''.

Ο Titus αντιμετώπισε τον Cass και φυσικά έχασε αλλά ο Crews μετά το ματς ξάπλωσε με εντυπωσιακή κλωτσιά τον Enzo.

Το Main Event μεταξύ του Wyatt και του Rollins πήγαινε καλά αλλά διέκοψε ο Joe που ξάπλωσε τον Rollins και μαζί με τον Wyatt μετά τον χτυπούσαν παραπάνω. Ξαφνικά ο Wyatt έκανε Sister Abigail από το πουθενά στον Joe και μετά και στον Rollins. Το σόου κλείνει με τον Wyatt όρθιο και γύρω του πτώματα.

Αποτελέσματα RAW 15/5/2017: 

-Ο Jeff Hardy νίκησε τον Sheamus
-Η Alicia Fox νίκησε την Sasha Banks
-Ο Miz νίκησε τον Ambrose με DQ
-Οι Neville & TJP νίκησαν τους Aries & Gallagher
-Ο Reigns νίκησε τον Finn Balor
-Ο Cass νίκησε τον Titus O'Neal
-Ο Seth Rollins νίκησε τον Wyatt με DQ

Item Reviewed: RAW 15/5/2017: Ο καθένας για τον εαυτό του Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top